Telefoni
29.11.2015 18:51
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsi hočejo Apple Watch in iPad

Povpraševanje po pametni ročni uri Apple Watch še zdaleč ni takšno, kot si to želijo Applu!
Povpraševanje po pametni ročni uri Apple Watch še zdaleč ni takšno, kot si to želijo Applu!

V ZDA se je tudi uradno začela nakupovalna mrzlica pred prazniki. Tako imenovani črni petek, ki se nanaša na pozitivno poslovanje trgovcev, je v kombinaciji z Zahvalnim dnem ključni indikator povpraševanja kupcev. Na podlagi nakupovalnih odločitev v tem času se lahko izmeri utrip prebivalstva in s tem uspešna prodaja izdelkov v bližnji prihodnosti. Glede na prve odzive sta med zmagovalci Applov iPad in Apple Watch.

Pri enem izmed največjih ameriških trgovcev, podjetju Target, so objavili podatke o najbolj povpraševanih produktih. Kot poroča ameriški Forbes se je na vrhu lestvice znašel Apple iPad. Pri Targetu so na zahvalni dan prodali en iPad na sekundo. V to se štejejo prodaje preko spletne strani in fizičnih prodajnih lokacij. Na drugem mestu se je znašla Apple Watch, ki so jo kupci prekomerno kupovali na prodajnih lokacijah in manj preko spleta. Slednje razumljivo saj gre za novo produktno kategorijo, ki jo uporabniki najprej želijo preizkusiti v živo. Na vrhu najbolj povpraševanih izdelkov so se znašle tudi slušalke podjetja Beats oziroma Apple. Beats Solo 2 so bile priljubljene zlasti med obiskovalci spletne strani trgovca.

Izjemno priljubljeni so letos televizorji in filmi. Kupci naj bi v samo enem dnevu kupili več kot 3 milijone filmov, ki jih bodo lahko spremljali na 55 palčnih televizijskih zaslonih podjetja Westinghouse. Slednji televizor je predstavljal najbolj priljubljeni model med vsemi v ponudbi.

Najmlajšim se letos obetajo igrače blagovnih znamk Lego, Star Wars, Disney in Barbie. Kar tretjino vseh prodanih artiklov blagovne znamke Star Wars se letos prodaja s pomočjo trgovca Target zato je tako visoko povpraševanje dobra popotnica za premiero filma, ki ga ljubitelji Zvezdnih Stez težko pričakujejo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več