Telefoni
24.09.2014 10:44

Deli z drugimi:

Share

Amis Total – prvič v Sloveniji neomejeni klici za poslovne uporabnike

Družba Amis postavlja nov mejnik na področju poslovnih komunikacij z uvedbo celovitega paketa neomejenih klicev iz fiksnega omrežja. Uvedba paketa Total prinaša popolnoma neomejen obseg telefonskih klicev v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in državah Evropske unije, za fiksno mesečno naročnino. Neomejena količina minut pogovorov je vključena v ceno paketa in zato zagotavlja znatne prihranke v primerjavi s klasičnimi ponudbami poslovne telefonije.
Amis prvi v Sloveniji z neomejenimi klici za poslovne uporabnike
Amis prvi v Sloveniji z neomejenimi klici za poslovne uporabnike

Paket Total vključuje neomejene klice v stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in državah Evropske unije, telefonski priključek, stacionarni telefon in to za eno samo fiksno mesečno naročnino. Poslovnemu naročniku je s tem zagotovljen občuten prihranek in tudi predvidljivost mesečnih stroškov. Ponudba je namenjena podjetjem in poslovnim organizacijam vseh velikosti.

»Amis je za razliko od vseh drugih tovrstnih storitev telefonije na trgu svoj paket Total zasnoval kot resnično neomejen. Vsi klici po Sloveniji in v države Evropske unije so že všteti v mesečno naročnino, skritih stroškov in nepredvidljivih omejitev ni. Ne glede na to, koliko klicev v slovenska in EU omrežja podjetje opravi, bo mesečni račun za storitev vedno enak in predvidljiv,« je povedala Katja Šajnovič, direktorica za prodajo in marketing.

Paket Total je sestavni del ponudbe poslovnega telefonskega sistema Amis Xpert+, ki so ga v podjetju še izpopolnili. Le-ta nadomešča ter nadgrajuje obstoječe telefonske sisteme v podjetjih (npr. Centrex). AmisXpert+ omogoča uporabo številnih naprednih funkcij in kakovostnih telefonskih aparatov, ki so že vključeni v osnovno mesečno naročnino. Naročilo storitve je hitro in preprosto.

Za zadovoljstvo naročnikov skrbijo usposobljeni osebni skrbniki, ki podjetjem pripravijo najugodnejšo rešitev glede na njihove dejanske komunikacijske potrebe ter nudijo ustrezno pomoč in podporo. Podrobnosti na: www.amis.net/total.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več