Telefoni
05.01.2016 09:21

Deli z drugimi:

Share

Apple iPhone 7 Plus z močnejšo baterijo in več pomnilnika?

Mobilni telefon iPhone 7 Plus naj bi prinesel največ novosti!
Mobilni telefon iPhone 7 Plus naj bi prinesel največ novosti!

V preteklih nekaj mesecih so se na svetovnem spletu pojavile govorice, da pri podjetju Apple pripravljajo novo generacijo pametnega mobilnega telefona iPhone. Ker naj bi bila množična proizvodnja novosti že v polnem teku in ker naj bi bil predstavljen v letošnjem marcu, so se o njem na spletu pojavile nove govorice. Tu seveda govorimo o Applovem pametnem mobilnem telefonu družine iPhone 7, ki naj bi na področje mobilne telefonije prinesel nove standarde.

Pametna mobilna telefona iPhone 7 in iPhone 7 Plus naj bi bila vodoodporna in naj bi razpolagala z novim priključkom za slušalke, ki naj bi v debelino namesto klasičnih 3,5 milimetrov meril zgolj dva milimetra. Vodoodpornost bo zagotovljena preko posebnega polimera, ki se bo samodejno »zacelil«, kar v praksi pomeni, da posebni »pokrovčki« za zaščito priključkov ne bodo potrebni. Med drugimi novostmi novega mobilnega telefona iPhone pa naj bi našli še procesor A10, ki ga bo podjetje TSMC izdelalo s pomočjo 16 nanometrske tehnologije.

Največ novosti pa bo deležen pametni mobilni telefon iPhone 7 Plus. Ta naj bi bil brez gumba »Home« oziroma »Domov«, saj je slednji zaradi načina uporabe mobilnih telefonov postal vse manj pomemben. Poleg tega naj bi razpolagal še s tremi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s kar 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov, programov in večpredstavnostnih vsebin. Kapaciteta baterija naj bi znašala 3.100 miliamper ur, kar je za kar 13 odstotkov več v primerjavi z baterijo mobilnega telefona iPhone 6s Plus.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več