Telefoni
10.12.2012 18:23

Deli z drugimi:

Share

MasterCard natečaj za najboljšo aplikacijo za mobilno nakupovanje

Družba MasterCard je danes predstavila natečaj Mobile Shopping Application Awards, ki nagrajuje najboljše mobilne nakupovalne aplikacije v devetih državah. S to edinstveno pobudo bo družba nagradila najboljše med sodelujočimi in predstavila najbolj inovativne aplikacije v mobilnem nakupovalnem prostoru.
MasterCard je objavil natečaj za najboljšo aplikacijo za nakupovanje preko mobilnega telefona
MasterCard je objavil natečaj za najboljšo aplikacijo za nakupovanje preko mobilnega telefona

Nagrade MasterCard Mobile Shopping Application Awards bodo namenjene najboljšim aplikacijam za mobilne telefone, ki uporabnikom omogočajo brskanje in nakup izdelkov ali storitev. Na natečaju lahko sodelujejo mobilne aplikacije, ki so dostopne v uradnem jeziku posamezne države, in so na voljo na vsaj eni izmed naslednjih platform: iOS, Android, Windows Phone.

O najboljši nakupovalni aplikaciji bo odločala neodvisna mednarodna žirija priznanih tehnoloških strokovnjakov iz devetih držav. Za Slovenijo bo svoj glas za najboljše aplikacije podal Igor Andrenšek, soustanovitelj in direktor podjetja Sinhro d.o.o., specializirane družbe za mobilne rešitve. Več informacij o žirantih ter izboru in kriterijih za zmagovalno aplikacijo najdete na www.mastercard.com.

Tri najboljše aplikacije iz devetih sodelujočih držav in tri najboljše aplikacije na posameznem trgu bodo nagrajene s plaketo, certifikatom in pravico do uporabe naziva »Zmagovalec Mobile Shopping Application Awards 2013« ter logotipa za obdobje enega leta. Zmagovalci bodo predstavljeni v prvem četrtletju 2013.

Bella Stavchansky, predsednica za hitro razvijajoča evropska tržišča pri družbi MasterCard Europe je dejala: “Regija hitro razvijajočih se evropskih trgov je vodilna na področju inovacij in uvajanju novih tehnologij. Nagrada Mobile Shopping Application Awards je odlična priložnost za družbo MasterCard, da lahko nagradi sijajno delo, ki bo poenostavilo nakupovanje prek mobilnega telefona. Vesela sem, da se bo natečaj leta 2013 odvijal v devetih vznemirljivih in raznolikih državah, in vabim lastnike aplikacij, naj sodelujejo na tem natečaju, ki bo omogočil edinstven vpogled tako potrošnikom kot podjetjem v plačilni industriji in trgovcem.”

Lastniki aplikacij se lahko prijavijo na natečaj tako, da izpolnijo pristopni obrazec in ga pošljejo organizatorjem na mmsaa@localtime.hu od 5. decembra do 10. januarja 2013. Več informacij o natečaju in pogojih sodelovanja je na voljo na spletni strani natečaja: www.mastercard.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več