Telefoni
27.09.2016 10:49

Deli z drugimi:

Share

Samsung kmalu s telefonom srednjega cenovnega razreda s kar 6GB pomnilnika!

Samsung Galaxy C9 bo na račun večjega sistemskega pomnilnika lahko brez težav poganjal večje število mobilnih programov.
Samsung Galaxy C9 bo na račun večjega sistemskega pomnilnika lahko brez težav poganjal večje število mobilnih programov.

Kitajska podjetja so že večkrat dokazala, da lahko pripravijo poceni pametne mobilne telefone, ki se po kakovosti in zmogljivosti lahko zlahka postavijo po robu izdelkom vodilnih podjetij, kot so Apple, Samsung, HTC in druga. Ker pa ta vse bolj prodirajo tudi na področje pametnih mobilnih telefonov srednjega cenovnega razreda, se je podjetje Samsung odločilo za pripravo nadvse zanimive naprave. Tu je govora o pametnem mobilnem telefonu srednjega cenovnega razreda Samsung Galaxy C9, ki bo imel na voljo kar šest gigabajtov sistemskega pomnilnika. To pomeni, da bomo lahko na napravi brez težav imeli sočasno odprtih večje število mobilnih programov.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy C9 bo imel na voljo več sistemskega pomnilnika kot številni paradni konji na področju mobilne telefonije, medtem ko bo preračunavanju podatkov kos procesor Snapdragon 652. Na vgrajenem pomnilniku pa bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 6.0.1 Marshmallow. Glede Samsungovega pametnega mobilnega telefona srednjega cenovnega razreda Galaxy C9 je znano še to, da bo novost po vsej verjetnosti opremljena z visokoločljivim zaslonom z diagonalo od 5,7-palcev (14,5-centimetrov) do 6-palcev (15,2-centimetrov). Za shranjevanje podatkov bo na voljo 64 gigabajtov pomnilnika, medtem ko bo za zajem kakovostnih fotografij poskrbel digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk.

Podjetje Samsung bo pametni mobilni telefon Galaxy C9 ponudilo v prodajo v drugi polovici oktobra oziroma najkasneje v prvi polovici novembra. Novost bo po vsej verjetnosti mogoče kupiti tudi pri nas.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710