Telefoni
19.02.2017 06:48
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bizarne aplikacije, ki vas bodo zagotovo odpeljale na zmenek

..Če ste na valentinovo ostali praznih rok, boste imeli kmalu priložnost za popravni izpit. Bliža se namreč še praznik zaljubljencev gregorjevo, svojo simpatijo pa lahko poiščete kar s pomočjo aplikacij..
1. Hater
1. Hater

Če ste morda že preizkusili klasične aplikacije za zmenkarije (Tinder) in so vas te razočarale, je morda smiselno dati priložnost še nekoliko bolj bizarnim aplikacijam. Za vas smo jih izbrali nekaj, ki vas bodo zagotovo navdušile. Če ne drugega s svojo posebnostjo.


Hater

Mobilna aplikacija Hater je trenutno na voljo le za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Apple (iOS), kmalu pa naj bi bila na voljo še za mobilne naprave z mobilnim operacijskim sistemom Android. Uporaba nove aplikacije je sila enostavna, saj zadošča, da odgovorite na nekaj vprašanj in poveste katere stvari najbolj sovražite. Na voljo je bogata paleta vprašanj, ki med drugim poizvedujejo po vašem mnenju o novem predsedniku Združenih držav Amerike Donaldu Trampu in o osebah, ki neprestano zajemajo selfije. Ko odgovorite na vsa zastavljena vprašanja, pa vam algoritem samodejno poišče in predlaga potencialnega partnerja aoziroma partnerko.


Remainder

Politika in ljubezen ne gresta zmeraj dobro skupaj. Zaradi tega je nastala mobilna aplikacije Remainder, ki je namenjena predvsem Britancem. Ta namreč poskrbi za to, da se tisti, ki so glasovali za obstanek v Evropski uniji in tisti, ki so glasovali proti, ne srečajo na zmenku.

Bristlr

Zmenkarska aplikacija Bristlr je namenjena tistim moškim, ki ponosno nosijo dolgo brado. Vse predstavnice nežnejšega spola, ki te moške obožujejo, jih bodo zagotovo našle na tej platformi.

Twindog

Mobilna zmenkarska aplikacija Twindog poskrbi za to, da skupaj združi tako uporabnike, kot njihove štirinožne hišne ljubljenčke. Svojo sorodno dušo lahko poiščete preko lokacijske storitve, mobilna aplikacije pa je v osnovi zelo podobna priljubljenemu Tinderju.

Equestrian Cupid

Mobilna zmenkarska aplikacija Equestrian Cupid je v osnovi zelo podobna mobilni aplikaciji Twindog, le da tu namesto psov v glavni vlogi nastopajo ljubitelji konjev. Kot zanimivost: navdih za ime storiteve so avtorji našli v precej razširjenem zmenkarskem portalu OK Cupid.

Gluten Free Singles

Če težko prebavljate gluten oziroma ga iz takšnega ali drugačnega razloga ne uživate, potem je kot nalašč za vas mobilna aplikacija Gluten Free Singles. Ta namreč združuje osebe z enakimi težavami in zagotavlja, da se bosta s simpatijo vedno strinjala glede kosila in večerje.

7. Salad Match

Mobilna zmenkarska aplikacija Salad Match je na trgu prisotna že vse od leta 2013. Ta združuje vse tiste uporabnike, ki obožujejo zelenjavne obroke.

Farmers only

Večina spletnih zmenkarskih storitev, kot so na primer Tinder, Happn in OK Cupid, povezuje zgolj ljudi, ki se nahajajo v večjih mestih. Pri aplikaciji Farmers only pa ni tako, saj povezuje kmetovalce, živinorejce in vse, ki namesto v mestih živijo na podeželju.

3nder

Mobilna aplikacije 3nder se zgleduje po zmenkarski aplikaciji Tinder, njen namen pa je nekoliko drugačen. Namenjena je namreč tistim, ki iščejo še eno osebo za »trojčka«.

Wingman

Mobilna zmenkarska aplikacija Wingman je nekoliko posebna, saj združuje ljudi, ki potujejo z letalom. Aplikacija namreč poskrbi, da se posamezniki srečajo in spoznajo, preden odpotujejo z istim letalom.

Single Muslim

Ker je včasih pri zmenkarijah ovira tudi vera, je skupina zanesenjakov pripravila mobilno aplikacijo Single Muslim. Ta poskrbi za to, da poveže vse tiste, ki so po veri zapriseženi Islamu.

JSwipe

Mobilna zmenkarska aplikacija JSwipe je v osnovi enaka aplikaciji Single Muslim, le da je ta namenjena povezovanju Judov. Uporabniki imajo na voljo številne iskalne filtre, zato obstaja precej velika verjetnost, da bodo ti našli ljubezen svojega življenja.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več