Telefoni
26.03.2014 08:01
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi HTC One M8 s 5M “selfie” kamero

Z inovativnim dizajnom ter najnovejšim HTC Sense™ 6, HCT Duo Camera za napredno slikovno obdelavo ter intuitivnim Motion Launch™, omogoča HTC One (M8) edinstveno izkušnjo na področju pametnih telefonov v letu 2014.
Z inovativnim dizajnom ter najnovejšim HTC Sense™ 6, HCT Duo Camera za napredno slikovno obdelavo ter intuitivnim Motion Launch™, omogoča HTC One (M8) edinstveno izkušnjo na področju pametnih telefonov v letu 2014.

HTC je predstavil svoje novo orožje v borbi za kupce najprestižnejših pametnih telefonov kot sta iPhone 5S in Samsung Galaxy S5. HTC One M8 je naslednik HTC One in v primerjavi s predhodnikom predstavlja evolucijsko nadgradnjo. Ena izmed ključnih razlik s predhodnikom in z ostalo konkurenco je kamera. Na prednji strani se nahaja kamera s 5MP in možnostjo snemanja video posnetkov v HD. S tem hočejo pri HTC vsem uporabnikom za fotografiranje in deljenje t.i. “selfijev”.

Na hrbtni strani se nahajata kar dve kameri. S tem so še dodatno izboljšali kvaliteto fotografij v neugodnih pogojih svetlobe. Omeniti je potrebno tudi funkcijo Motion Launch. V primeru, da uporabnik telefon postavi v horizontalno obliko ter pri tem uporabi enega izmed gumbov za upravljanje glasnosti, se kamera samodejno sproži še preden se vključi zaslon ter ustrezna aplikacija. Na ta način boste hitro ujeli pomembne trenutke.


Znotraj kovinskega ohišja se skriva štiri-jedrni 2.3g Ghz procesor in s tem primerljivo procesorju v Samsungu S5 ali Sony Xperia Z2. Na prednji strani telefona najdemo 5-palčni zaslon, ki nudi 441 ppi in s tem primerljivo Samsungovem Galaxy S5.


Kupci se lahko tudi veselijo najnovejše verzije Android OS 4.4 KitKat. Pri HTC so poleg najnovejše verzije Android OS, vgradili tudi grafično prenovljeni Sense 6.0, ki uporabnikom obljublja manjše izboljšave pri navigaciji po menijih.


HTC One M8 je v izbranih trgih na voljo že od danes. Za nakup v Sloveniji pa bo potrebno še malo počakati.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več