Telefoni
08.01.2015 16:38

Deli z drugimi:

Share

HTC napoveduje neposredno predvajanje na Youtube s kamero “RE”

HTC je danes napovedal prenos v živo s svoje nove RE kamere na družbeno omrežje YouTube. Sedaj lahko uporabniki enostavno delijo trenutek s povezavo RE kamere na njihov YouTube kanal in pošiljajo povezavo za neposredni prenos gledalcem po vsem svetu.
HTC napoveduje neposredno predvajanje na Youtube s kamero "RE"
HTC napoveduje neposredno predvajanje na Youtube s kamero "RE"

Storitev bo na voljo prek brezplačne posodobitve aplikacije RE aplikacije v trgovini Google Play™, od jutri, 9. januarja 2015, naprej, za vse naprave z operacijskim sistemom Android™. Nova funkcija za neposredni prenos omogoča uporabnikom RE kamere ne le enostavnega snemanja videoposnetkov, ampak tudi delitev posebnih trenutkov in najljubših dogodkov s tistimi, ki ne morejo biti prisotni. Prijatelji z vsega sveta ali družinski člani na poti odslej ne bodo zamudili dogajanja v živo. Brezplačna posodobitev bo pozneje v prvem četrtletju leta 2015 na voljo tudi za uporabnike operacijskega sistema iOS.

Širokokotno zajetje slike in majhnost RE kamere zagotavljata, da niti naprava niti uporabnik ne bo ničesar spregledal. Poleg varnostnega kopiranja na pametni telefon in v oblak, je s shranjevanjem na spominsko kartico microSD™ kamera RE vedno pripravljena na beleženje uporabnikovih dragocenih spominov.

Funkcija za neposredni prenos je enostavna za uporabo in priročen dodatek za največji izkoristek pri snemanju video posnetkov. Tako na primer poenostavi prenos klavirskega nastopa, potapljaške avanture, spremljanja ljubljenčkov in še več. Za uporabo je potrebna prijava preko aplikacije RE v uporabniški račun kanala YouTube in aktivacija neposrednega prenosa. Po potrditvi je prenos v živo s kamero RE mogoč v trenutku. Posnetki v živo, ki jih uporabniki želijo deliti se prenesejo neposredno s kamere RE na pametni telefon, ki nato pošlje posnetke na uporabnikov YouTube kanal. Ljudi se s pošiljanjem povezave do posnetka, preko SMS sporočila ali družbenih omrežij, povabi k ogledu dogodka. Četudi dogajanja ne morejo spremljati v živo, povezava ostane aktivna tudi, ko se prenos konča.

Gledalci za ogled prenosov ne potrebujejo kanala YouTube. Dogajanje v živo se lahko predvaja v javnem načinu, ki omogoča dostop do videoposnetkov vsakomur s povezavo ali v primeru, da samo najdejo posnetek na omrežju YouTube. Prav tako je neposredni prenos mogoč v zasebnem načinu, ki omejuje predvajanje le na tiste gledalce, s katerimi uporabniki prenos delijo.

Razpoložljivost

Posodobljena programska oprema za uporabo RE aplikacije bo na voljo od jutri, 9. januarja 2015, v spletni trgovini Google Play store, pozneje v prvem četrtletju letošnjega leta pa bo na voljo tudi spletni trgovini Apple App Store™. Pri uporabi v skladu z navodili se RE kamera lahko uporablja do največ enega metra pod vodno gladino do 30 minut. Za več informacij o razpoložljivosti, funkcijah, uporabnosti in dodatkih obiščite spletno stran www.REcamera.com.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več