Telefoni
11.12.2012 17:04

Deli z drugimi:

Share

Htc zmagovalno serijo One nadgradil z modelom HTC One SV

HTC, vodilni v svetu mobilne inovacije in dizajna, je danes predstavil HTC One SV, najnovejši model priznane serije One.
Motor modela HTC One SV je dvojedrni procesor Qualcomm Snapdragon S4 1.2 GHz.
Motor modela HTC One SV je dvojedrni procesor Qualcomm Snapdragon S4 1.2 GHz.

Nov model HTC One SV združuje vrhunsko kamero in zvok studijske kakovosti s HTC-jevim značilnim oblikovanjem. Poganja ga Android ICS z vmesnikom HTC Sense 4 in je namenjen tistim, ki bi radi, da je njihov pametni telefon v koraku z njihovim aktivnim življenjskim slogom.

Motor modela HTC One SV je dvojedrni procesor Qualcomm Snapdragon S4 1.2 GHz, zato HTC One SV ponuja izredno zmogljivost, tekoč pretok videa v visoki ločljivosti, gladko igranje in večopravilnost.

Za dokumente, filme, slike in aplikacije vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora zahvaljujoč integraciji z Dropboxom in Skydriveom, ki vam skupaj z režo Micro SD na napravi omogoča do 32GB lokalne hrambe podatkov. Zahvaljujoč funkciji Android Beam in najnovejši tehnologiji NFC lahko svoje vsebine delite z drugimi napravami s tehnologijo NFC s pomočjo enega samega dotika.

HTC One SV je opremljen z vrhunsko kamero, značilno za priznano serijo One. Napredne možnosti, med njimi Continuous Shooting (neprekinjeno slikanje) z enim samim dotikom in VideoPic v kombinaciji z napredno zmogljivostjo kamere v slabih svetlobnih razmerah zagotavljajo čudovite slike tudi pri slabši svetlobi. Glavna kamera modela HTC One SV s 5 megapiksli, zaslonko f/2.0, senzorji BSI (osvetlitev od zadaj), funkcijo Panorama in zajemom videa v ločljivosti 1080p HD se odlično dopolnjuje s sprednjo kamero z 1.6 megapiksli, osvetlitvijo BSI in zaslonko f/2.2. HTC-jeva sprednja kamera tako omogoča izvrstne avtoportrete, najsi bo to v sončni svetlobi ali ob soju sveč.

Beats Audio, ki je ekskluzivno na voljo za pametne telefone HTC, nadgrajuje zvočno izkušnjo modela HTC One SV in ponuja studijsko kakovost posnetkov ter pristen zvok tako pri igrah kot pri poslušanju glasbe ali gledanju video posnetkov. Novi HTC-jev Sync Manager poenostavlja sinhronizacijo in olajšuje upravljanje z vašo glasbeno zbirko, ki na ta način postane mobilna tako kot vi.

HTC One SV je zvest HTC-jevemu izročilu in se ponaša s 4.3-palčnim zaslonom na dotik super LCD 2 ter elegantnim oblikovanjem v živahnih barvah: pirenejsko modri in ledeniško beli. Polikarbonatno ohišje je trdno, a na otip prijazno, obrobljeno je z ujemajočimi se srebrnimi ali kovinskimi obrobami, in je prevlečeno z mrežasto teksturo skladnih barv ter vrhunske izdelave.

HTC One SV bo na evropskem tržišču na voljo od decembra 2012 naprej.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več