Telefoni
26.02.2015 14:03
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem HTC Desire 820 že pri Si.mobilu

Telefon z bogato uporabniško izkušnjo je v Si.mobilovi akcijski ponudbi ob vezavi za 24 mesecev na razpolago že za 10 evrov na mesec.
Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem HTC Desire 820 že pri Si.mobilu
Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem HTC Desire 820 že pri Si.mobilu

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je s HTC Desire 820 obogatil ponudbo telefonov na slovenskem trgu. Prvi pametni telefon s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem izboljša uporabniško izkušnjo na vseh področjih in je tako odličen spremljevalec tistih s hitrim tempom življenja. Uporabniki si lahko svoj HTC Desire 820 pri Si.mobilu po akcijski ceni zagotovijo že za 10 evrov na mesec.

HTC Desire 820 združuje vse: odličen zaslon, izvrstne fotografije, jasen zvok in moderen videz.

Telefon je pri Si.mobilu na voljo po redni ceni (brez vezave) za 359 evrov, uporabniki pa lahko sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje in si tako HTC Desire 820 zagotovijo v kateri izmed paketnih ponudb. V mobilnem paketu GIGANT je ob 12-mesečni vezavi cena telefona 300 evrov, s sklenitvijo naročniškega razmerja za 24 mesecev pa je možno odplačilo telefona za 24 mesečnih obrokov po 10 evrov.

HTC Desire 820 je prvi pametni telefon, ki se ponaša s 64-bitnim osemjedrnim procesorjem Qualcomm® Octa-Core. Izjemna hitrost omogoča nemoteno predvajanje vizualnih vsebin, igranje iger in videoposnetkov. Uporabniki lahko uživajo v hkratni uporabi mnogih aplikacij brez upočasnitve naprave in hitrem odzivnem času ob brskanju po spletu ter tako sledijo tempu, ki ga narekuje življenjskih slog.

Odlične funkcije telefona se v HTC Desire 820 prepletajo z elegantnim videzom naprave. Ljubitelji selfijev lahko z aplikacijo HTC EYE™ Experience združujejo fotografije ali videoposnetke, zajete s sprednjo in zadnjo kamero, ter tako ustvarijo, delijo in izkusijo več. Osnovna kamera s 13 milijoni in sprednja kamera z 8 milijoni slikovnih pik namreč omogočata zajemanje kakovostnih posnetkov na obeh straneh naprave. Telefon ima 2 gigabajta delovnega pomnilnika, 16 gigabajtov prostora za shranjevanje in razširljivo spominsko mesto do 128 gigabajtov. Zahvaljujoč 5,5-palčnemu (13,97 cm) zaslonu s HD-ločljivostjo 1280×720 slikovnih pik lahko uporabnik pregleduje shranjene vsebine ter ob tem uživa v jasnosti posnetkov in živahnosti barv. Stranska zvočnika s tehnologijo HTC BoomSound™ dodatno poskrbita za bogat in poln zvok, ki ustvari občutek resničnosti in omogoči podoživljanje prijetnih trenutkov na vsakem koraku.

Več o lastnostih mobilnega telefona HTC Desire 820 lahko preberete na http://www.simobil.si/telefoni/htc-desire-820-siva ali obiščite prodajna mesta Si.mobila po Sloveniji.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več