Telefoni
03.07.2014 12:43
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei Ascend P7 prispel v Slovenijo

Na večernem ekskluzivenm dogodku so gostom predstavili tudi druge modele, ki navdušencem pametnih telefonov prinašajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
Pametni telefon Huawei Ascend P7
Pametni telefon Huawei Ascend P7

Huawei je včeraj pri nas predstavil vodilni pametni telefon četrte generacije (4G) na svetu, model Huawei Ascend P7. S samo 6,5 milimetrov debeline je model eden izmed najtanjših LTE mobilnih telefonov, ki v svojem posebej oblikovanem ohišju skrivajo najnaprednejše funkcionalnosti programske in strojne opreme. Telefon je opremljen s 5 – inčnim zaslonom na dotik in fotoaparatoma z 8 milijoni slikovnih točk na sprednji strani ter 13 milijoni na hrbtni strani. S podporo operacijskega sistema Android in najnovejšim intuitivnim vmesnikom Emotion 2.3, ponuja najbolj popularen pametni telefon družbe Huawei vrhunsko kakovost ter možnost povezanja s svojimi najbližjimi, kjerkoli in kadarkoli. Vodilna svetovna družba v IKT storitvah in rešitvah je na dogodku zbranim gostom predstavila še telefone Huawei Ascend G6, Ascend G630 ter modele Ascend Y530 in Y330, ki so skupaj z modelom Ascend P7 že na voljo uporabnikom v Sloveniji.

Huawei Ascend P7 zagotavlja enostavno vsakodnevno uporabo zahvaljujoč izboljšavam in vzdržljivosti zaščitnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 na sprednji in zadnji strani naprave. Njegov kovinski izgled je dovršen na ozadju naprave, ki je obdelano s sedmimi plastmi.

Model Ascend 7 ima tudi edinstveno funkcijo Ultra Snapshot, ki uporabniku omogoča, da vključi kamero v 1,2 sekunde, tudi kadar je naprava v stanju mirovanja, in to s preprostim dvojnim klikom na tipko za utišanje zvoka. Uporabo fotoaparata je družba še izboljšala s številnimi drugimi funkcijami. Uporabniki lahko z izvrstno sprednjo kamero, s kar 8 milijoni slikovnih točk in 10 stopenjsko samodejno obdelavo v načinu »beauty« posnamejo še boljše »selfije«, z vgrajeno funkcijo za panonoramske »selfije« pa lahko enostavneje posnamejo tudi skupinske avtoportrete, tako imenovane »grufije«. Funkcija »voice photo« dodaja fotografijam še dodatno razsežnost z 10-sekundnim zvočnim posnetkom.

Bogata slika fotoaparata je nadgrajena s Huaweijevim slikovnim procesorjem (ISP), ki omogoča veliko funkcij, ki jih imajo profesionalni digitalalni fotoaparati, kot so samodejno ostrenje, nastavitev beline, odprava digitalnega šuma in podobno.

Zahvaljujoč hitri povezljivosti omrežja LTE in edinstveni dvojni anteni, ki izboljšuje sprejemanje signala, je ogled multimedijskih vsebin uporabnikom na dosegu roke. Ascend P7 uporablja tudi pametno tehnologijo preklapljanja omrežja, ki stabilizira povezanost, tudi pri šibkem sprejemu signala in zmanšuje porabo energije. Poleg visoko kakovostne baterije s kapaciteto 2500 mAh, ima model Ascend P7 vgrajeno energetsko varčno tehnologijo in posebno nastavitev, ki omogoča uporabnikom, da zadnjih 10 odstotkov baterije shranijo za naslednjih 24 ur ter jo uporabljajo samo za osnovne funkcije kot so klicanje in brskanje po adresarju, z zmanjšanjem svetlosti zaslona in podobno.

Drugi vodilni model družbe Huaweijev je Ascend G6, z zmogljivim štiri jedrnim procesorjem 1,2 GHz, baterijo s kapaciteto 2000 mAh, 4,5 – inčnim gHD LCD zaslonom in s sprednjo kamero pet milijonov slikovnih pik. Zahvaljujoč hitri povezljivosti omrežja LTE bodo uporabniki lahko prenesli film v le nekaj minutah in poslali dokument v zgolj nekaj sekundah. Mobilni telefon podpira tudi tehnologijo NFC za mobilno plačevanje. S samo 115 grami in 7,85 milimetri, bodo uporabniki lahko uživali v izredni funkcionalnosti telefona, ki jih prinašata na primer vmesnik Emotion in kakovosten fotoaparat.

Ljubitelji novih modelov pametnih telefonov, ki želijo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, bodo lahko izbrali model Huawei Ascend G630, s 5-inčnim zaslonom, glavno kamero z osem milijonov slikovnih pik z LED bliskavico in kapaciteto baterije 2000 mAh. S klasičnim Android vmesnikom ima model na voljo tudi Huaweijev Emotion vmesnik z različico za napredne uporabnike in enostavnejšo različico za začetnike. Enako kombinacijo vmesnikov imata tudi modela Ascend Y530 in Ascend Y330, pri tem, da ima prvi 145 gramov, 4,5-inčni zaslon, glavno kamero s petimi milijoni slikovnih pik in baterijo s kapaciteto 1750 mAh, model Y330 pa 4-inčno velikost zaslona, glavno kamero s tremi milijoni slikovnih pik in baterijo 1500 mAh.

Predstavljene modele mobilnih telefonov Ascend P7, Ascend G6 in Ascend Y330 je mogoče najti na policah Tušmobila, modela Ascend G630 in Ascend Y530 pa tudi na prodajnih mestih trgovine Big Bang.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več