Telefoni
28.08.2014 12:39
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG cilja na rastoča 3G tržišča z novo L serijo pametnih telefonov

Novinca iz družine LG L Fino in L Bello ponujata vrhunsko uporabniško izkušnjo, najboljši fotoaparat v razredu, zmogljiv procesor Quad-Core, pri tem pa ohranjata zmerno ceno.
L Fino in L Bello sta opremljena z značilnim LG-jevim gumbom na hrbtni strani telefona, fotoaparatom 8MP in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, s katerim postane fotografiranje enostavno in zabavno.
L Fino in L Bello sta opremljena z značilnim LG-jevim gumbom na hrbtni strani telefona, fotoaparatom 8MP in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, s katerim postane fotografiranje enostavno in zabavno.

LG Electronics (LG) bo na sejmu IFA 2014 v Berlinu predstavil dva izmed “pametno cenovno pozicioniranih” telefonov serije L. L Fino in L Bello sta zmogljivi alternativi višje cenovnim pametnim telefonom. Primerna sta za najstnike ali uporabnike začetnike iz nastajajočih tržišč 3G. Z izjemno hitrim procesorjem Quad-Core in vrhunsko uporabniško izkušnjo, povzeto po LG G3, želi LG povečati delež pametnih telefonov tudi na ključnih 3G trgih s ponudbo izjemnih telefonov po izjemni ceni.

L Fino in L Bello sta opremljena z značilnim LG-jevim gumbom na hrbtni strani telefona, fotoaparatom 8MP in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, s katerim postane fotografiranje enostavno in zabavno. Fotoaparat je najboljši v razredu. Raziskava s področja obnašanja uporabnikov nakazuje, da je fotoaparat eden izmed ključnih dejavnikov pri odločanju ob prvem nakupu pametnega telefona in odločanju najstnikov pri nakupu pametnega telefona. LG-jeva nova L serija ponuja boljši fotoaparat, kot ga ponujajo pametni telefoni v istem razredu in tako zagotavlja, da uporabnik dobi kvalitetne, jasne fotografije, idealne za delitev preko socialnih omrežij.

Velja poudariti naslednje lastnosti L Fino in L Bello:

■ Funkcija Touch & Shoot omogoča, da ujamemo posebne trenutke hitro in enostavno, z enim samim dotikom kjerkoli na zaslonu, za izostritev in fotografiranje v enem samem koraku.

■ Funkcija Gesture Shot omogoča, da se z odpiranjem in zapiranjem dlani v pest pred objektivom začne tri sekundno odštevanje, preden se fotoaparat sproži.

Knock Code™ omogoča odklepanje pametnega telefona LG v enem koraku s serijo personaliziranih dotikov zaslona.

■ Ovitek QuickCircle™ Case omogoča enostaven dostop do pogosto uporabljenih funkcij kot so klici, sporočila, glasba in fotoaparat preko okenca na ovitku.

“S konkurenčnimi specifikacijami in dosegljivo ceno gojimo velike upe, da bosta L Fino in L Bello nadaljevala našo uspešno širitev na trge v razvoju,” je rekel Dr. Jong-Seok Park, predsednik in CEO LG Electronics Mobile Communications Company. “Naša najnovejša L serija predstavlja najboljše iz designa, strojne opreme in LG uporabniške izkušnje, kot tudi zavezo, da prenesemo kar najboljšo izkušnjo tudi na uporabnike omrežja 3G.”


V tem mesecu bo LG začel z distribucijo L Fino in L Bello na ključnih 3G trgih v Latinski Ameriki, sledijo države v Europi, Aziji in CIS. Cene in dodatne podrobnosti bodo objavljene lokalno.

L Fino Tehnične Lastnosti:

■ Procesor: 1.2GHz Quad-Core

■ Zaslon: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480 / 207ppi)

■ Spomin: 1GB RAM/ 4GB

■ Fotoaparat: Zadnji 8MP/ Prednji VGA

■ Baterija: 1,900mAh

■ Operacijski sistem: Android 4.4.2 KitKat

■ Dimenzije: 127.5 x 67.9 x 11.9mm

■ Omrežje: HSPA+ 21Mbps (3G)

■ Barve: White / Black / Gold / Red / Green (odvisno od trga)

L Bello Tehnične Lastnosti:

■ Procesor: 1.3GHz Quad-Core

■ Zaslon: 5.0-inch FWVGA IPS (854×480/ 196ppi)

■ Spomin: 1GB RAM/ 8GB

■ Fotoaparat: Zadnji 8MPAF / Prednji 1MP

■ Baterija: 2,540mAh

■ Operacijski sistem: Android 4.4.2 KitKat

■ Dimenzije: 138.2x 70.6x 10.7mm

■ Omrežje: HSPA+ 21Mbps (3G)

■ Barve: White / Black / Gold


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več