Telefoni
16.07.2014 14:14

Deli z drugimi:

Share

LG redefinira izkušnjo tipkanja z posodobitvijo LG Smart Keybord

Posodobitev vsebuje inovativne in inteligentne rešitve za manj naporno tipkanje.
LG G3
LG G3

Za Lg-jevo svetovno priznano pametno tipkovnico Smart Keybord za G3 prihaja pomembna posodobitev. Dodatne lastnosti pomenijo za lastnike G3 vrsto izboljšav, ki jih le redko najdemo pri OMG tipkovnicah.

LG Smart Keyboard odlikuje prilagodljiva tehnologija analiziranja uporabniških navad pri tipkanju in s tem omogoča, da uporabnik tipka hitreje in z manj napak. Smart Keyboard intuitivno predvideva besede in dopušča uporabniku, da personalizira tipkovnico z prilagoditvijo višine tipkovnice, ki tako bolje ustreza rokam in poziciji palca. Po posodobitvi bodo lahko lastniki LG G3 uživali v izboru lastnosti kot so:

Emoji Suggestion priporoči najbolj primeren simbol, ki predstavlja določeno besedo in tako daje uporabnikom več možnosti, da se izrazijo. Na primer, v kolikor vtipkamo »love« bo Smart Keyboard predlagal simbol srce iz njegove Emoji baze podatkov.

Text tone Suggestion se sprotno uči iz uporabnikovih navad pri tipkanju in predlaga najbolj uporabljeno besedo. Na primer, v kolikor uporabnik pogosto začenja e-maile z besedo »Pozdravljeni« bo ta beseda po vsej verjetnosti priporočena ob naslednjem tipkanju. A če uporabnik navadno pri tipkanju sms sporočil uporablja »Živijo« pa bo ta beseda uporabljena kot predlog, ko naslednjič odpre aplikacijo. Prednostna stopnja predlogov besed in fraz je odvisna od pogostosti uporabe določene besede ali fraze v določeni aplikaciji.

Next word suggestion uporablja kontekstualno analizo in proučuje uporabnikov stil pisanja in na podlagi tega predlaga naslednjo besedo ali simbol. Tipkanje tako postane hitrejše in veliko bolj enostavno.

Dvojezično predlaganje besed avtomatsko zazna in spremeni jezik brez ročnega spreminjanja jezika. Smart keyboard je dovolj pametna, da ve, v kakšnem jeziku uporabnik skuša tipkati besedilo.

Real-time path input omogoča uporabniku, da vstavlja tekst z drsenjem prsta v eni sami potezi čez tipkovnico. Smart keyboard bo prikazovala predlagane besede v realnem času, kot je bila beseda začrtana.

»Čeprav je Smart Keyboard samo del večje uporabniške izkušnje, je pomembna lastnost, ker izboljšuje eno izmed osnovnih funkcij, ki jo vsi uporabniki dnevno uporabljajo – tipkanje na tipkovnico« je rekel Dr. Jong-seok Park, predsednik in CEO LG Electronics Mobile Comunications Company. »Od začetkov razvoja G3, smo poizkusili izvedeti čim več o interakciji uporabnikov z njihovimi pametnimi telefoni. Ta posodobitev tipkovnice je jasen primer LG-jevega stalnega truda, da bi uporabniku ponudili boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo.«

Posodabljanje aplikacije Smarth Keyboard se začne ta mesec prek LG-jevega update centra. Točne informacije lahko uporabniki najdejo pri svojem lokalnem operaterju.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več