Telefoni
14.03.2014 09:38

Deli z drugimi:

Share

Bralci Računalniških novic ugodno na NT konferenco

Čez manj kot mesec dni se dobimo na Bledu, kjer bomo v okviru 19. Microsoftove NT konference raziskovali novosti IT sveta.
Čez manj kot mesec dni se dobimo na Bledu, kjer bomo v okviru 19. Microsoftove NT konference raziskovali novosti IT sveta.

Čez manj kot mesec dni se dobimo na Bledu, kjer bomo v okviru 19. Microsoftove NT konference raziskovali novosti IT sveta.

Ker vemo, da gre za ključni izobraževalni in osrednji slovenski IT dogodek s pomembnim doprinosom za vse udeležence, smo bralcem Računalniških novic pripravili posebno ponudbo: s spodnjim kuponom vam s prijavo do 24. marca poklanjamo 10 odstotkov cenejšo kotizacijo, dvodnevnega dogodka pa se lahko udeležite po ceni 495€ (+ddv).


>> Kupon: RCABSGPX


Vnos kupona: opravite registracijo na spletnem mestu konference, kjer izberete opcijo Prijava posameznika in nato v postopku “Nakup kotizacije” vnesite kupon. V primeru, da je plačnik podjetje, v procesu izberete možnost Skupinske prijave, kotizacije pa nakupite z zaporednim vnosom kupona. Za vse informacije pa vam je na voljo tudi NT pisarna: info@ntk.si.

O čem bo tekla beseda?

Ste si že pogledali program pomladne NT konference? 9. in 10. aprila vas na Bledu pričakujejo uveljavljeni strokovnjaki in zanimive vsebine. Vse podrobnosti so na voljo na spletnem mestu konference, nekaj pa vam jih razkrivamo tule.

Aprila nas čaka nov val znanja in novosti, iz prve roke pa boste udeleženci izvedeli tudi najbolj aktualno z Builda. Bojan Vrhovnik, Damir Arh, Matjaž Perpar, Ondrej Stastny, Rajko Lah, Slavko Kukrika in Jernej Kavka bodo poskrbeli, da ne boste prikrajšani za novitete iz San Francisca, programski vodja Martin Pregl pa napoveduje, da bo v središču pozornosti predvsem platforma Windows in njena prihodnost.

Predavatelji Sašo Erdeljanov, Scott Schnoll, Peter Javornik, Robi Vončina, Rok Zupančič in Sandi Jordan bodo udeležence na svojih seminarjih seznanili z odjemalskimi rešitvami, ki jih prinaša sistem novi Office in s storitvami Office 365. Prikazali bodo izjemno hiter razvoj zbirke Office 365, ki vključuje redne posodobitve storitve v oblaku, in vam ponudili poglobljeno razumevanje prehoda na novi Office. V središču bodo teme, kot so izkušnje uporabnikov, informacijskih strokovnjakov in razvijalcev ter zmožnosti zbirke Office 365 in odjemalcev Office. Predstavili bomo Microsoftovo edinstveno strategijo za storilnost in storitve v oblaku ter smernice, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju in oblikovanju dolgoročnih strategij na področju informacijskih tehnologij. Seznanili vas bomo tudi z rešitvami za sodelovanje in skupinsko delo, ki temeljijo na strežnikih Exchange, SharePoint in Lync 2013.

Se sprašujete kdo bo na aprilski NT konferenci predaval o strežniški infrastrukturi in infrastrukturi v oblaku? Aleksandar Nikolic, Damir Dizdarevič, Elvis Guštin, Jože Markič, Luka Manojlovič, Mark Minasi, Marko Zaletel, Matjaž Perpar, Robert Potočnik in Tomaž Čebul bodo postregli z najnovejšim iz segmenta. Govora bo torej o tehnologijah podatkovnih centrov in strežniške platforme s posebnim poudarkom na izdelkih Windows Server 2012 in System Center 2012, strežniški virtualizaciji in javnem ter zasebnem oblaku.

Pričakujemo več kot 80 predavateljev, preko 1000 udeležencev ter zanimive novosti iz IT sveta. Obeta pa se nam tudi super zabava ob Blejskem jezeru. Časa, udeležencev in priložnosti za mreženje, izmenjavo izkušenj ter obujanje spominov bo torej dovolj. Poskrbite, da boste srečali tiste, ki jih želite. Pri tem naj vam bo v pomoč Facebook aplikacija NTworking, s katero bo vaše mreženje in druženje na konferenci še bolj učinkovito. Za sestanke, kavice, kremšnite ali pa sproščen klepet ob pivu, se namreč lahko začnete dogovarjati še pred začetkom dogodka. Na Microsoftovi NT konferenci bomo skupaj korak pred vsemi.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več