Telefoni
17.01.2014 06:15

Deli z drugimi:

Share

Izjemni mobilnik Motorola Moto X v Evropi februarja!

Tržno izjemno zanimivi pametni mobilni telefon Motorola Moto X naj bi bil že februarja naprodaj tudi v Evropi, zanj pa bo potrebno odšteti okoli 400 evrov. Novost bo sprva naprodaj le v Nemčiji in Franciji, proti koncu pomladi pa še v izbranih državah Evropske unije.
Motorola Moto X Developer Edition kot nalašč za razvoj in preizkušanje mobilnih aplikacij.
Motorola Moto X Developer Edition kot nalašč za razvoj in preizkušanje mobilnih aplikacij.

Paradni konj med pametnimi mobilnimi telefoni podjetja Motorola Moto X bo na evropskem tržišču na voljo februarja. Za nakup novosti bo v maloprodaji potrebno odšteti okoli 400 evrov, ta pa bo sprva naprodaj le v Nemčiji in Franciji. Proti koncu pomladi naj bi bil tržno zanimiv mobilnik naprodaj še v izbranih državah Evropske unije. Po vsej verjetnosti ga bomo ugledali tudi v Sloveniji.

Pametni mobilni telefon Motorola Moto X je dovolj zmogljiv tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike, saj je opremljen z 2-jedrnim procesorjem Snapdragon S4 Pro frekvence 1,7-gigahercev, 4-jedrno grafično kartico Adreno 320, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom do kapacitete 32 gigabajtov. Nič manj zanimiv ni 4,7-palčni (11,9-centimetrski) zaslon, saj izrisuje izjemno kakovostne slike ločljivosti 720p (gostota prikaza unaša 316 točk na palec).

Za zajem fotografiji in videoposnetkov je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 10 milijonov točk, medtem ko je spletnim konferencam kos spletna kamera ločljivosti dveh milijonov točk. Vgrajena baterija kapacitete 2.200 miliamper ur zadošča za okoli 24 ur avtonomije ob zmerni uporabi mobilnika in vključeno povezavo 4G/LTE. Novi mobilnik podjetja Motorola ponuja še brezžični povezavi Wi-Fi in Bluetooth 4.0, vmesnik USB 2.0, navigacijska sistema GPS in GLONASS ter sistem za brezstično plačevanje NFC.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,