Operacijski sistemi
14.12.2014 11:51
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

7 prednosti za Android OS

7 prednosti za Android OS
7 prednosti za Android OS

Izbira pametnega telefona v poplavi alternativ, ki so razpoložljive na trgu, predstavlja neprimerljivo večji izziv kot v preteklosti. Prvi korak je odločitev o platformi. V tem trenutku to največkrat pomeni izbiro med iOS in Android OS. Med enostavnostjo ali fleksibilnostjo in s tem povezano kompleksnostjo. V nadaljevanju je predstavljenih sedem argumentov, ki predstavljajo prednost Androidovega operacijskega sistema.

  1. Googlove storitve so tesneje integrirane z napravami Android kot iOS. To velja tudi za posodobitve, ki so Androidovim uporabnikom na voljo prej.

  2. Večina Androidovih naprav omogoča zamenjavo baterije v primeru, da se po dolgotrajni uporabi ta izstroši.

  3. V primeru potrebe po dodatnem spominu lahko uporabite SD kartice s pomočjo katerega si povečate pomnilniško kapaciteto.

  4. Android OS omogoča aplikacije s pomočjo katerih si lahko natančno nastavite kdaj se vam na zaslonu pojavi katera aplikacija.

  5. Polnilci delujejo na podlagi standardnega USB, ki je mnogo bolj razširjen kot prirejen polnilec za iOS naprave.

  6. Na Androidovi platformi je raznolikost ponudbe večja. Obstaja večje število različnih naprav tako po dimenzijah kot tudi glede na cenovni segment.

  7. V primeru pametnih telefonov z najboljšimi specifikacijami so cene kljub temu nižje kot pri konkurenčni iOS platfomi.

Končna odločitev je tako izključno odvisna od vaših prioritet. Uporabniki katerim je fleksibilnost pomembna se bodo odločili za Android. Ostali, ki življenja nočejo zapravljati za urejanje nastavitev in si želijo napravo pri kateri je že v osnovi vse pripravljeno, pa se bodo odločili za platformo iOS.



Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640