Paketi in akcije
10.09.2009 13:01

Deli z drugimi:

Share

Izimobil le 0,07 evrov na minuto?

Uporabniki lahko v vsakem trenutku izberejo tarifo, ki jim najbolj ustreza in jo v primeru spremembe navad preprosto zamenjajo, saj je število preklopov neomejeno.
Uporabniki lahko v vsakem trenutku izberejo tarifo, ki jim najbolj ustreza in jo v primeru spremembe navad preprosto zamenjajo, saj je število preklopov neomejeno.

Izimobil je svojim uporabnikom ponudil še več – izbirajo lahko med različnimi tarifami in se odločijo za tisto, ki najbolj ustreza njihovim klicnim navadam. Novost za uporabnike pomeni predvsem nižji strošek mobilne telefonije.

Uporabniki lahko izbirajo med štirimi tarifami:

  • izi 007: znotraj Slovenije uporabniki kličejo v vsa mobilna in fiksna omrežja po samo 0,07 evrov na minuto. Najnižja enotna tarifa je odlična za daljše pogovore, saj je obračunski interval 180-sekundni.
  • izi 008: znotraj Slovenije uporabniki kličejo v vsa mobilna in fiksna omrežja po 0,08 evrov na minuto. Najugodnejšo enotno tarifo priporočamo za običajne pogovore, obračunski interval je 60-sekundni.
  • izimobil: cena za minuto pogovora v vsa mobilna in fiksna omrežja je 0,12 evrov. Tarifa je primerna za krajše pogovore, saj se klic obračunava po najkrajšem, 15-sekundnem obračunskem intervalu.
  • Izi brez meja: najugodnejša enotna tarifa za klice v večino držav sveta – kar 32 % nižje cene za klice iz Slovenije v tujino, ter najnižja cena gostovanja na Hrvaškem in Kosovu. Za klice znotraj Slovenije uporabniki, ki izberejo to tarifo, plačujejo 0,14 evrov na minuto, obračunski interval je 15-sekundni. Tarifa je namenjena vsem, ki veliko kličejo v tujino.

Uporabniki lahko v vsakem trenutku izberejo tarifo, ki jim najbolj ustreza in jo v primeru spremembe navad preprosto zamenjajo, saj je število preklopov neomejeno.

Metka Marinšek, direktorica Izi mobila, je prepričana, da bodo uporabniki s to novostjo še bolj zadovoljni. ” IZI mobil je v začetku svojim uporabnikom obljubil, da jim bo ponujal visoko kvaliteto za najugodnejšo ceno in te obljube nismo prelomili! Nove tarife omogočajo, da si uporabniki tarifni model ukrojijo po svoji meri, k dodatnemu zniževanju stroškov mobilne telefonije pa pomembno prispeva tudi TOČKA, preko katere oglaševalci prevzemajo del stroškov iziuporabnikov”, je povedala Marinškova.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več