Telefoni
16.03.2014 15:30
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naslednik mobilnika Samsung Galaxy Beam s projektorjem in kovinskim ohišjem!

Mobilnik Samsung Galaxy Beam 2 s projektorjem in kovinskim ohišjem naj bi bil kot nalašč predvsem za poslovneže in petičneže.
Mobilnik Samsung Galaxy Beam 2 s projektorjem in kovinskim ohišjem naj bi bil kot nalašč predvsem za poslovneže in petičneže.

Podjetje Samsung je pred dvema letoma za konferenco Mobile World Congress pripravilo izdelek, ki je revoluciniral trg mobilne telefonije. Pametni mobilni telefon Galaxy Beam je namreč v oblikovno všečnem ohišju »skrival« zmogljiv in kakovosten miniaturni projektor. Kot pa vse kaže bo podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo njegovega naslednika, ki bo prav tako opremljen s kakovostnim projektorjem, a bo razpolagal še s kovinskim ohišjem. Zaradi tega bo novost bolj kot ne namenjena predvsem poslovnežem in petičnežem.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Beam 2 (model SM-G3858) bo zlahka prepričal tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike, saj ga bodo inženirji južnokorejskega giganta opremili s 4,66-palčnim (11,8-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 800 x 480 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,2 gigahercev in gigabajtom sistemskega pomnilnika. Tu bo na voljo še reža za pomnilniško kartico microSD do kapacitete 32 gigabajtov. Na vgrajenem mobilniku pa bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean.

Kovinski pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Beam 2 bo zlahka zlezel v žep, saj bo v debelino meril le 11,6 milimetrov oziroma dober milimeter manj v primerjavi z njegovim predhodnikom. Južnokorejski gigant naj bi novost po vsej verjetnosti ponudil v prodajo še pred koncem pomladi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več