Telefoni
10.01.2017 12:37
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samo za lastnike pametnih ur Samsung

Samsung Gear S3 Frontier
Samsung Gear S3 Frontier

Dobra novica za vse, ki uporabljate pametne ure Samsung. Odslej vam več ne bo potrebno uporabljati pametne telefone Samsung ampak lahko ure uporabljate tudi z applovim iPhone. Samsung je namreč predstavil dve aplikaciji, imenovani Samsung Gear Fit in Samsung Gear S, s katerima se lahko ure povežejo z iPhonom in delujejo v kombinaciji z applovo napravo. Aplikaciji sta na voljo brezplačno.

Pred kratkim smo že poročali o samsungovi nameri, da predstavi omenjeni aplikaciji vendar pa so bile uradne informacije v tistem trenutku drugačne. Pri Samsungnu naj bi takrat testirali aplikaciji pred uradno objavo. Kmalu zatem sta aplikaciji na voljo na App Store.

Omenjena odločitev je dobra novica za trg pametnih ur, ki nujno potrebuje več fleksibilnosti za uporabnike in tudi širšo ponudbo. Slednje se bo rešilo v naslednjih mesecih, ko bodo prva dva modela pametnih ur predstavili pri Googlu in pričakovati je lahko, da bosta uri delovali tudi na applovih napravah saj si s tem Google ustvari določeno prednost pred Applom. Pametna ura Apple Watch deluje izključno v kombinaciji z iPhoni in s tem predstavlja večjo oviro za nakup za vse tiste, ki ne uporabljajo iPhone.

V primeru, da si želite privoščiti samsungovo pametno uro in imate iPhone morate pred nakupom samo preveriti ali deluje iPhone vsaj na operacijskem sistemu iOS 9. Slednje je namreč predpogoj za delovanje aplikacije in s tem možnosti uporabe samsungove pametne ure.



Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več