Telefoni
04.07.2014 14:13

Deli z drugimi:

Share

Samsung bo sodeloval z družbo Trek Bicycle

Samsung bo svojo vodilno nosljivo tehnologijo s športnimi funkcijami vključil v treninge ekipe Trek Factory Racing Team ter z njihovo pomočjo obogatil izkušnjo uporabnikov po vsem svetu.
Samsung bo sodeloval z družbo Trek Bicycle
Samsung bo sodeloval z družbo Trek Bicycle

Samsung Electronics je oznanil novo partnersko sodelovanje z družbo Trek Bicycle, vodilnim proizvajalcem koles na svetu. Samsung in Trek bosta s skupnimi močmi izboljšala kolesarsko izkušnjo tako za poklicne kot rekreativne kolesarje, ob tem pa spodbujala zdrav način življenja in užitek ob športnem udejstvovanju.

Samsung bo tesno sodeloval z ekipo Trek Factory Racing, skupino vrhunskih poklicnih kolesarjev, ki tekmujejo v sklopu tekmovanja UCI World Tour, katerega prva etapa je dirka po Franciji. Ekipa bo izboljšala svojo učinkovitost z uporabo Samsungovih naprav med treningom. S pomočjo naprav Gear bodo lažje nadzirali srčni utrip, kadenco in hitrost, tablični računalniki pa bodo izboljšali strateško načrtovanje poti tekme ter komunikacijo.

Samsung bo ekipo, trenerje in osebje oskrbel s svojimi mobilnimi napravami, kot so Galaxy S5, Gear, Gear 2, Gear Fit in tablični računalniki, ter s tem izboljšal izkoristek treningov in splošno izkušnjo. Povratne informacije kolesarske ekipe bo Samsung uporabil pri prihodnjem razvoju svojih naprav.

Samsung ostaja predan ustvarjanju izdelkov, ki izboljšajo življenje kupcev in ohranjajo njihovo zdravje, zato v napravah Galaxy S5 in Gear prinaša rešitve za zdrav način življenja in tehnologijo, ki pomaga pri športnih dejavnostih, kot so S Health 3.0, senzor srčnega utripa in druge.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901