Telefoni
03.06.2014 16:40

Deli z drugimi:

Share

Osupljive fotografije, navdihnjene z novim Xperia T3

Sony Mobile danes naznanja sodelovanje s priznanim, v Nemčiji rojenim fotografom Benjaminom Kaufmannom. Predstavljamo nabor osupljivih, čudovitih in edinstvenih fotografij, navdihnjenih s Sonyjevim novim pametnim telefonom Xperia T3.
Osupljive fotografije, navdihnjene z novim Xperia T3
Osupljive fotografije, navdihnjene z novim Xperia T3

Sovpadajoč s predstavitvijo elegantnega in tankega Xperia T3, poudarja izdaja fotografij povezavo med dizajnom in tehnologijo ter vpliv, ki sta ga imela pokrajina in umetnost na dizajn pametnega telefona Xperia T3.

Benjaminove slike navdihujejo elementi ikonske kakovosti dizajna Xperia T3 z oblikami in barvami, ki se ujamemo z elegantno obliko ohišja. Edinstveno nerjaveče jekleno “ogledalo”, ki obdaja napravo, predstavlja odsevne valove morja, medtem kot barve naprave, črna, bela in vijolična, karakterizirajo osupljivo paleto pokrajine.

Benjamin Kaufmann pove: “Dizajn Sonyjevega pametnega telefona Xperia T3 me je inspiriral pri snemanju teh fotografij, saj je bila moja ideja, da združim osupljivo lokacijo z resnično značilnim dizajnom pametnega telefona. Skozi svoje delo sem si prizadeval posneti lepoto izdelka in veličino lokacije, z ohranjanjem človeškega elementa.”

Ying Shao, višji produktni dizajner pri Sony Mobile pojasni: “Pri Sony Mobile nenehno poskušamo premakniti meje v pogledu dizajna, ki nas je pripeljal, da smo ustvarili naš najlepši in vrhunski telefon, Xperia T3. Preko našega sodelovanja z briljantnim Benjaminom Kaufmannom smo počaščeni, da lahko predstavimo nabor osupljivih fotografij, ki ne samo odsevajo eleganten in tanek dizajn telefona, ampak so tudi inspiracijska dela. Xperia T3 je bil zasnovan s pozornostjo za detajle, za tiste, ki vedo, kako ceniti značilen dizajn v svojem vsakodnevnem življenju, ki je prav tako navdih za Benjaminovimi fotografijami.”

Xperia T3 je izjemen, novi pametni telefon, ki je ustvarjen za tiste, ki iščejo način, da izstopijo iz množice. Čudovit nerjaveč jeklen okvir “zrcali” svet okoli vas. Xperia T3 je lahka in ultra tanka senzacija, ki je prijetna na dotik in pogled.

Popoln spremljevalec za uporabnike z okusom, ki iščejo telefon, ki ne sprejema kompromisov pri dizajnu ali tehnologiji – novi Xperia T3 bo globalno na voljo od konca julija 2014.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več