Telefoni
29.06.2015 18:57
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dvojna bliskavica v polikarbonatnem ohišju proti mastnim prstom

Dvojna bliskavica v polikarbonatnem ohišju proti mastnim prstom
Dvojna bliskavica v polikarbonatnem ohišju proti mastnim prstom

Xiaomi Mi4i ima 5-inčni oziroma 12,7-centimetrski velik svetel zaslon IPS polne ločljivosti v polikarbonatnem ohišju s solidno kamero s 13 milijoni slikovnih točk brez stabilizatorja in veliko zamenljivo baterijo. Zadnji del je premazan s posebnim mat nanosom, ki izniči efekt mastnih prstov.

Pod pokrovom najdemo 64-bitni 8-jedrni Qualcommov procesor Snapdragon 615, ki bije pri 1,7 gigaherca in zapisuje v dva gigabajta pomnilnika in grafično enoto Adreno405.

Operacijskemu sistemu Android 5.0 Lollipop je dodan lasten uporabniški vmesnik MIUI 6.0, na voljo pa je 16 gigabajtov hrambe. Za lažje, varnejše deljenje med prijatelji prejmete poleg še deset gigabajtov oblačnega prostora Mi Cloud s šestplastno enkripcijo svojih podatkov.

Na voljo je dvojna bliskavica, ki sama preceni primeren ton svetlobe za dane razmere, s sprednje strani pa zajema s petimi milijoni slikovnih točk natančno kamero.

Xiaomi Mi4i je pametni telefon, ki deluje tudi v omrežju 4G, vanj pa gresta do dve kartici SIM. Odklenjen je za rabo po vsem svetu.

Za glasna predvajanja je na voljo predvajalna funkcija Smart PA, ki kljub znatno višjim zvočnim amplitudam ne bo poškodovala vgrajenih zvočnikov naprave.

Za ceno 210 evrov s kuponom MI4I boste le stežka našli bolj dodelan pametni telefon. Dobite ga na spletnem portalu Gearbest.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več