Telefoni
19.05.2015 10:55
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv telefon po ugodni ceni

Zaradi veliko zanimanja o cenovno ugodnih telefonih in drugih napravah s kitajske, smo se ponovno povezali z njihovimi distributerji in za svoje zveste bralce pridobili kar do 40 % popusta na simpatične izdelke. Tokrat pa celo gre za kvalitetne izdelke priznanega proizvajalca ZTE.
Zmogljiv telefon po ugodni ceni
Zmogljiv telefon po ugodni ceni

V zadnjem letu strmo raste število kitajskih proizvajalcev pametnih telefonov, ki prodirajo na zahodni trg. Dosti se jih še vedno ne more primerjati s priznanimi zahodnimi podjetji, najdemo pa tudi proizvajalce, ki že lahko konkurirajo vodilnim. Med njimi je tudi ZTE.

ZTE Blade S6 je 5-inčni IPS LCD pametni telefon z resolucijo 720p. Zmogljivo delovanje zagotavlja osemjedrni 64-bitni Snapdragon 615 procesor s frekvenco 1,7 GHz, grafika Adreno 405 in 2 GB pomnilnika na katerih teče Android 5.0 Lollipop. Ta kombinacija je ena izmed najboljših, ki jih boste videli v telefonih srednjega razreda in se lahko pri vsakdanjih opravilih brez težav kosa z vodilnimi flagship modeli. Telefon se lahko pohvali z odlično 13 MP kamero s Sonyjevo 28 mm širokokotno lečo in zaslonko f/2.0. Njegova 2.400 mAh baterija ni ogromna, a bo zadovoljiva za povprečne uporabnike. Glavna pomanjkljivost te naprave je plastično ohišje s kovinskim izgledom (precej podobno iPhonu), ki je spolzko na dotik. Tako da pri tem telefonu vsekakor priporočamo zaščitni ovitek. Glavna prednost telefona pa je vsekakor nizka cena. Na voljo je že za le 230 €, na to ceno pa smo si za svoje bralce izborili še kodo za 20 € popusta. V polje »Coupon Code« le vtipkajte kodo V82TQXNL. Naročite ga lahko v spletni trgovini ComeBuy.com.

Če vam je zgornji telefon še vedno predrag in se nagibate k najbolj »budget« opcijam, vam je na voljo ZTE Open C. V tej 4-inčni napravi se nahaja dvojedrni 1,2 GHz procesor, 512 MB pomnilnika in 4 GB notranjega spomina, ki ga lahko še dodatno razširite z do 32 GB veliko MicroSD kartico. Zdaj boste rekli, da to ni dovolj za gladko delovanje sistema Android. Res je, zato na tem telefonu teče veliko bolj učinkovit in manj zahteven sistem Firefox OS 1.3. Na zadnji strani se nahaja 3 MP kamera, resolucija ekrana je 800×480 pik, baterija pa ima 1.400 mAh. Vse skupaj seveda ne zveni impresivno, toda ne pozabimo, da gre za izredno cenen telefon, ki bo odličen začetni pametni telefon za vaše otroke ali stare starše. Za svoje bralce smo uspeli pridobiti kodo za 43 € popusta, ki ta cenovno ugoden telefon poceni na neverjetnih 29 €! V polje »Coupon Code« le vtipkajte kodo ZTEOPENC. Naročite ga lahko v spletni trgovini ComeBuy.com.

V zadnji akciji pa smo našli še brezžične slušalke za poslušanje glasbe Ausdom M05. Z njimi lahko preko modrozobne povezave z razdalje do 10 metrov poslušate 15- do 20 ur glasbe, ali se pogovarjate do 20 ur. V slušalkah se poleg stereo zvočnikov z basom skriva še mikrofon, ki omogoča telefonske ali VoIP klice. Slušalke se napajajo prek USB priključka, z vašimi napravami pa se povežejo prek standardiziranih 3,5 mm banan. Na njihovo ceno 74,10 € smo pridobili še kodo za 40 % popusta. V polje »Coupon Code« le vtipkajte kodo AusdomM05GY. Naročite ga lahko v spletni trgovini ComeBuy.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ZTE telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več