Poslovne rešitve
20.10.2009 10:03
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletno orodje za izvajanja mail marketinga

eCampus
eCampus

iMailer

je inovativno spletno orodje (software) za direktni online email marketing. Uporaba je omogočena preko spleta, zato lahko e-mail reklame načrtujete in pošiljate vedno in povsod. Zasnovan in razvit je v Sloveniji.

Preprosta uporaba in nadzor nad rezultati e-mail oglaševanja
Uporaba orodja iMailer je enostavna saj je vmesnik zasnovan po vzoru klasičnih odjemalcev e-pošte. Poleg oblikovanja ter masovnega pošiljanja email sporočil, iMailer prikazuje rezultate vaših marketinških e-mail kampanj. Nudi analizo odziva prejemnikov na poslana sporočila. Le-to je mogoče opraviti že v prvih dneh po izvedbi kampanje, ko si večina prejemnikov prejeta sporočila ogleda. Z majhno spremembo v marketinškem pristopu iMailer omogoča prilagajanje oglaševanja na različnim odzive skupin kupcev, kar izboljša njihov odziv na prihodnje oglase.

Oblikovanje raklamnih sporočil in uporaba email predlog (templates)
iMailer omogoča oblikovanje in sestavo poljubnih e-mail sporočil (reklame, vabila, čestitke…) od začetka do konca oz. preprostega vnosa besedila in slik v že pripravljene e-mail predloge (HTML email templates).

Popoln nadzor: oblikovanje in masovno pošiljanje e-mail sporočil
iMailer zagotavlja popoln nadzor nad e-mail sporočilom, od začetka urejanja do odpošiljanja. Možnost predogleda sporočila vam v vsakem koraku omogoča vpogled v trenutno obliko sporočila, ki bo prikazana končnim prejemnikom. Sporočila vam ni potrebno poslati takoj, saj iMailer ponuja možnost nastavitve časa in datuma pošiljanja.

Enostavno urejanje in uvoz seznama prejemnikov
iMailer ponuja preprosto in hitro urejanje ter uvoz seznama prejemnikov email sporočil. Uvoz e-mail naslovov omogoča dodajanje prejemnikov iz že pripravljenih imenikov in baz. Seznam prejemnikov lahko neprestano dopolnjujete tudi z vključitvijo prijavnega obrazca na vaši spletni strani.

Izognite se nezaželjeni pošti, spamu
iMailer je orodje za izboljševanje odnosa z vašimi strankami. Obrazec za odjavo od prejemanja je, na željo pošiljatelja, vključen že v sporočila. Prejemniki oglasne pošte, bodo vaša sporočila prebirali raje in pogosteje, če jim zaupate nadzor nad sporočili, ki jih prejemajo.

Izognite se napakam s testnimi email sporočili
iMailer zagotavlja enostavno masovno odpošiljanje sestavljenih sporočil (bulk emailing) z možnostjo predhodnega preizkusa. Na tak način se lažje izognete napakam, saj sporočilo preverite še v praksi.

Izboljšajte prihodnje marketinške kampanje
Pregled njenega učinka je z vidika načrtovalca marketinške kampanje ena najpomembnejših funkcij, ki jih iMailer omogoča. Pregled statistik vam poleg pregleda, komu je bilo sporočilo dostavljeno in kdo ga je prebral, omogoča tudi načrtovanje aktivnosti v prihodnje.

iMailer je začitena blagovna znamka podjetja iLab d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več