Poslovne rešitve
19.10.2009 12:13
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Upravljanje spletnih trgovin: CMS Tornado

CMS Tornado
CMS Tornado

Podjetje Digital d.o.o. se ukvarja z razvojem CMS-ja za upravljanje spletnih trgovin. Rezultat večletnega razvoja CMS Tornada je izredno enostavno in hitro upravljanje administracije ter enostavna uporaba trgovinskega dela spletne trgovine.

V administraciji je možno enostavno spreminjanje spletnih vsebin kjerkoli in kadarkoli, vpogled v statistiko in pošiljanje obvestil registriranim uporabnikom. Trgovinski del programa pa je zasnovan tako, da kupca vodi skozi nakup in mu po zaključku nakupa samodejno pošlje predračun. Hkrati zaradi prenosa vseh podatkov onemogoča napake administratorja pri obdelavi naročila in tisku poštnih sprejemnic.

Tornado vsebuje tri iskalnike: naprednega, po ključnih besedah in po lastnostih izdelka. Izdelke se lahko primerja po lastnostih in opisu, možen pa je tudi prikaz sorodnih izdelkov in sorodnih kategorij. Tornado omogoča izdajo darilnih bonov, kuponov s popustom in licitacij.

Namenjen je maloprodaji in veleprodaji, v primeru obeh hkrati je možen tudi ločen izgled vsake posebej. Pomembne funkcije so tudi konfigurator izdelkov, XML uvozi in izvozi, CSV uvozi, Excel ceniki za MPC in VPC, plačilo s plačilnimi karticami in Moneto. Internet je svetovni medij, zato je program lahko tudi večjezičen.

Tornado omogoča tudi izpis računov, v primeru želje naročnika pa je možna tudi povezava s programom za materialno poslovanje. Grafično oblikovanje se izdela po željah naročnika ali po že izdelanih predlogah.

Za več informacij in predstavitev programa pokličite na tel. 01 839 49 83 ali 041 855 782.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901