Operacijski sistemi
21.12.2014 10:51
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši program za nameščanje popravkov v sistemih Windows

Brezplačni program Patch My PC bo poskrbel za samodejno nameščanje popravkov nameščenim programom.
Brezplačni program Patch My PC bo poskrbel za samodejno nameščanje popravkov nameščenim programom.

Večina uporabnikov operacijskih sistemov Windows sovraži sistem za samodejno nameščanje varnostnih popravkov, čeprav po drugi strani dobro vedo, da brez njega lahko kaj hitro postanejo žrtev spletnih nepridipravov. Žal pa ti prepogosto pozabijo na nameščanje popravkov za preostalo nameščeno programsko opremo, kar jih prav tako izpostavlja spletnim nevarnostim. Na srečo lahko to nadležno nalogo zaupamo brezplačnemu programu Patch My PC, ki je na voljo za prenos na spletnem naslovu bit.ly/Patch-My-PC.

Brezplačni program Patch My PC nas zagotovo ne bo pustil na cedilu, saj podpira več kot 100 različnih aplikacij za operacijske sisteme Windows. Poleg tega program ob prvi namestitvi samodejno prečesa trdi disk osebnega računalnika in najde vse programe, ki bi jih bilo treba posodabljati. Poleg tega je uporaba programa Patch My PC relativno zelo enostavna, deluje pa tudi na računalnikih z nekoliko šibko strojno opremo.

Brezplačni program Patch My PC je skupaj z vsemi potrebnimi navodili na voljo za prenos na spletnem naslovu bit.ly/Patch-My-PC. V primeru težav pri namestitvi ali uporabi novosti pa se po pomoč in nasvete seveda lahko zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več