Operacijski sistemi
08.07.2012 08:50
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Popestrimo si namizje z izredno lepimi dodatki iz paketa HTC Home

Dodatki so poleg klasične HTC-jevske oblike (na sliki) na voljo tudi v Metro obliki. Slednje bodo vsi navdušenci nad operacijskim sistemom Windows 8 zelo veseli.
Dodatki so poleg klasične HTC-jevske oblike (na sliki) na voljo tudi v Metro obliki. Slednje bodo vsi navdušenci nad operacijskim sistemom Windows 8 zelo veseli.

Podjetje HTC se je uporabnikom njihovih pametnih telefonov zagotovo prikupilo s svojimi zanimivimi namiznimi dodatki. Izmed njih še posebej pade v oči dodatek, ki v velikih številkah prikazuje trenuten čas ter vreme. Tega in še nekatere druge dodatke si lahko namestimo tudi na osebni računalnik in tako popestrimo izgled operacijskega sistema Windows.

Omenjene dodatke nam omogoča programski paket HTC Home, ki je dosegljiv na internetnem naslovu http://www.htchome.org. Ob namestitvi nam HTC Home namesti dodatek za uro in vreme, dodatek izključno za vreme ter dodatek za izmenično prikazovanje slik. Dodatno si lahko preko internetnega naslova http://www.htchome.org/en/exts/ namestimo še dva dodatka za namizje. Prvi nam prikazuje aktualno dogajanje na družbenih medijih facebook te VKontakte, drugi pa novice iz spletnih strani. Moramo pa poudariti, da je slednji dodatek izredno hroščat, tako da ga nismo uspeli niti preizkusiti, saj se je po vsakem zagonu avtomatsko ugasnil.

Za dodatka, ki prikazujeta vreme, sicer obstajajo še dodatne razširitve. Z eno izmed njih si na primer lahko prikaz trenutnega stanja vremena močno polepšamo. Žal pa ta razširitev deluje samo pri dodatku, ki prikazuje izključno vreme. Vse razširitve si lahko posnamete na svoj računalnik preko prej omenjenega internetnega naslova http://www.htchome.org/en/exts/. Ko si boste posamezno razširitev presneli na vaš računalnik, se morate nato za njeno namestitev odpraviti v nastavitve enega izmed dodatkov (ni pomembno katerega) ter jo v zavihku “Extras” preko gumba “Install…” namestiti.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,