Operacijski sistemi
05.04.2016 12:22
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vas motijo oglasi v vašem e-poštnem nabiralniku? Mogoče je čas za Microsoft Outlook

Mobilni oddelek Lumia naj bi Microsoftu prinašal veš škode kot koristi!
Mobilni oddelek Lumia naj bi Microsoftu prinašal veš škode kot koristi!

Pri Microsoftu se s prihodom novega Satye Nadelle, ki je vodenje podjetja prevzel leta 2014, odvijajo velike spremembe. Ponovno je namreč možno opaziti navdušenje razvijalcev in medijev nad novostmi, ki jih podjetje predstavlja. Ena izmed teh je brez dvoma Microsoft HoloLens. Očala za obogateno resničnost obljubljajo revolucijo na delovnem mestu in predvsem rpi medsebojni komunikaciji med uporabniki na različnih lokacijah po svetu.

Poleg večjih projektov pa se izboljšujejo tudi obstoječe storitve. E-poštna storitev Outlook naj bi tako po poročanjih bila na voljo v plačljivi obliki za slabih 50 ameriških dolarjev na leto. V zameno za to uporabniki prejmejo e-poštno storitev brez nadležnih oglasov in z možnostjo uporabe personaliziranega e-poštnega računa. Storitev, ki se imenuje Outlook Premium je v tem trenutku v pilotnem projektu in tako v začetni testni fazi. V primeru pozitivnega odziva se tako lahko pričakuje integracija v ostalo ponudbo podjetja.

Za Microsoft uporaba naročniškega sistema pri Outlooku ni novost. Že sedaj namreč podjetje za slabih 20 ameriških dolarjev ponuja možnost uporabe storitve Outlook brez nadležnih oglasov s katerimi se polnijo e-poštni računi pri podjetjih Google in Yahoo!.

Microsoft aktivno razvija storitev Outlook in je v začetku tega leta predstavil pomembne izboljšave na področju uporabniške izkušnje tako spletne storitve kot tudi temu primernih mobilnih aplikacij. Zato bo zanimivo spremljati kako se bo razvoj storitve nadaljeval v prihodnje in predvsem ali bodo pri Microsoftu uspeli prepričati uporabnike, ki danes stavijo na brezplačni Gmail, da v zameno za odstranitev oglasov in možnostjo uporabe zasebnega naslova e-pošte, odštejejo slabih 50 ameriških dolarjev na leto.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Windows operacijski sistem

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več