Aplikacije in dodatni programi
15.04.2013 11:53

Deli z drugimi:

Share

Hitro in enostavno urejanje videoposnetkov na napravah Android

S pomočjo mobilne aplikacije WeVideo postane urejanje videoposnetkov na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih Android enostavno, hitro in nadvse zabavno. Poleg tega brezplačna aplikacija omogoča še neposredno objavo videoposnetkov na vsa priljubljena spletna mesta.
Program WeVideo Video Editor vam bo znatno olajšal urejanje videoposnetkov na mobilnih napravah Android.
Program WeVideo Video Editor vam bo znatno olajšal urejanje videoposnetkov na mobilnih napravah Android.

Pametni mobilni telefoni in tablični računalniki so kot nalašč za zajemanje kakovostnih videoposnetkov. Ker so ti opremljeni z dovolj velikimi zasloni, so izjemno priročni tudi za njihovo »urejanje«, vendar le, če je na njih nameščena mobilna programska oprema WeVideo. Ta namreč zagotavlja hitro in enostavno urejanje videoposnetkov kar na mobilni napravi Android ter njihovo neposredno objavo na vsa priljubljena spletna mesta.

Mobilna programska oprema WeVideo Video Editor je brezplačno na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/HOiWM oziroma s skeniranjem QR kode. Njena večopravilnost vas bo takoj prevzela, saj videom z njeno pomočjo dodajamo različne efekte ter jih lahko urejamo preko običajnih funkcij, kot so na primer rezanje, lepljenje, kopiranje in podobno. Tu lahko dodajamo celo video prehode in glasbo. Vse funkcije so na dosegu prsta, njihova uporaba pa je nadvse enostavna in povsem intuitivna.

Uporabna mobilna programska oprema WeVideo se lahko pobaha še z možnostjo neposredne objave »obdelanih« videoposnetkov na vsa priljubljena spletna mesta. Med njimi najdemo družabno omrežje Facebook ter spletna portala YouTube in WeVideo. Programerji zagotavljajo, da se jim bodo kmalu pridružila še druga.

Mobilno programsko opremo WeVideo lahko trenutno žal uporabljamo le na izbranih pametnih mobilnih telefonih, in sicer Samsung Galaxy S3 in Galaxy Note 2, Google Nexus in Nexus 4, Motorola Razr HD in Razr Maxx HD, HTC Droid DNA ter Sony Xperia Z. Na njih mora biti za nameček nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.1 Jelly Bean ali novejši. Program WeVideo bo za preostale mobilne naprave Android na voljo še pred poletjem.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več