Digitalizacija
18.09.2014 13:07
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Specialisti za visoko produktivnost

Urejeni poslovni procesi za visoko produktivnost dela v vašem podjetju. WEBCON je za SharePoint razvil zbirko aplikacij za upravljanje poslovnih procesov, primerno tudi za najzahtevnejša poslovna okolja.
Specialisti za visoko produktivnost
Specialisti za visoko produktivnost

V podjetju Virtua IT že od leta 2005 razvijajo poslovne aplikacije v SharePoint okolju. Ves ta čas so si želeli, da bi bila podpora poslovnim procesom lažje in bolje izvedena znotraj SharePoint platforme. Na srečo so odkrili ustrezno rešitev.


Po skoraj desetletju razvoja rešitev za Microsoft SharePoint je podjetje WEBCON na trg poslalo zbirko poslovnih aplikacij Business Process Suite (BPS). Ta je na trgu na novo določila merila za učinkovito poslovanje podjetij. BPS je korak k popolni integraciji, avtomatizaciji in stroškovni optimizaciji delovanja podjetij.


WEBCON Business Process Suite (BPS)

WEBCON BPS spremlja delovanje podjetja v realnem času. Omogoča takojšnje reakcije in prilagoditve.

BPS = pozitiven vpliv na poslovanje + visok ROI + nizki stroški lastništva.


BPS ima večjezičen in uporabniku prijazen vmesnik za SharePoint, ki omogoča mobilni dostop do delovnih nalog in dokumentov. Tipična opravila, ki jih podjetje prepusti BPS-u, so:

  • registracija faktur, potrditve in proces dodeljevanja nalog;
  • nadzor plačil in pregled nad finančnimi parametri klientov;
  • upravljanje s kadri;
  • podpora helpdesku;
  • podpora B2B in B2C naročniškim službam.

Zakaj oblikovati poslovanje z WEBCON BPS-om?

1. Ker omogoča grafično modeliranje delovnih procesov.

BPS Designer Studio omogoča grafično podprto modeliranje procesov v okolju SharePoint. To pomeni ustvarjanje procesov, njihovo usmerjanje, dodeljevanje zaposlenih in drugih virov ter izbiranje poslovnih dogodkov, ki se bodo v procesu zvrstili. BPS Designer združuje uporabniško prijaznost, preprostost uporabe in intuitivno oblikovan vmesnik.

2. Ker je odlična osnova za mobilno delo.

Dokumenti, delovne vsebine in aplikacije so z BPS-om vedno pri roki. Ker BPS podpira standardne operacijske sisteme (iOS, Android in Windows Phone/Windows 8), za delo na daljavo potrebujete le internetni dostop.

3. Ker je z njim poslovno poročanje in spremljanje poslovnih procesov tako, kot mora biti.

Natančno, prilagodljivo in pregledno. Nastavite KPI-je, odpravite ozka grla, spremljajte zahtevke in poročajte. Analize procesov lahko izdelate s pomočjo vrtilnih tabel ali pa si pomagate z OLAP-poročili iz poslovno obveščevalne baze vašega podjetja.

4. Ker so z njim poslovni dokumenti pod nadzorom.

Digitalizacija dokumentov, nadzor poteka potrjevanja, digitalno podpisovanje, označevanje s črtnimi kodami in avtomatiziran proces skeniranja. Webcon BPS vključuje zmogljiv OCR-sistem za prepoznavanje in združevanje vsebin.

5. Ker omogoča samodejno razpošiljanje faktur.

Seveda v elektronski obliki, združeno z aplikacijo SharePoint Workflows. Webcon BPS nadzoruje celoten proces. Razpošiljanje in odzive lahko pozneje podjetje analizira, saj je proces zabeležen v računovodskem sistemu podjetja.

6. Ker je združljiv z ostalimi informacijskimi sistemi podjetja.

Podpira povezovanje s seznami v SharePointu in aktivnim imenikom podjetja. Omogoča poljubno rabo informacijskih virov – podatkovnih baz in zunanjih spletnih storitev.

Če želite več informacij, ponudbo ali demonstracijo rešitve, pišite na info@virtua-it.si ali pokličite 0590 91 780.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIRTUA IT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIRTUA IT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip podjetja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIRTUA IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več