Spletni brskalniki
12.12.2009 10:12
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniške novice s svojim brskalnikom Internet Explorer 8

Računalniške novice predstavljajo prilagojen spletni brskalnik Internet Explorer 8, ki je namenjen zlasti računalniškim navdušencem.
Računalniške novice predstavljajo prilagojen spletni brskalnik Internet Explorer 8, ki je namenjen zlasti računalniškim navdušencem.

Računalniške novice predstavljajo prilagojen spletni brskalnik Internet Explorer 8, ki je namenjen zlasti računalniškim navdušencem. S prilagojenim spletnim brskalnikom želijo Računalniške novice poleg lastnega Pospeševalca ter Izrezka uporabnikom približati tudi nekatera ostala uporabna spletna orodja.

Internet Explorer 8 je primeren spletni brskalnik za novo generacijo spleta in spletnih uporabnikov, ki si želijo varnosti, hitrosti in preprostejše uporabe. Ne glede na to, ali iščejo informacije ali objavljajo zapis na svoj blog, zagotavlja Internet Explorer 8 napredno uporabniško izkušnjo.

Novice iz sveta računalništva še nikoli niso bile dostopne tako hitro in preprosto, le z nekaj kliki. Računalniškim novicam prilagojena različica brskalnika Internet Explorer 8 daje uporabnikom precej izboljšano iskanje s hitrimi in preglednimi rezultati, dopolnjenimi s predlogi iskanj, ki se prikažejo v trenutku. Možnost vizualnega iskanja zagotavlja neposredne rezultate in slike »vizualnega iskanja«, ki dajejo takojšnje odgovore.

V prilagojeno različico brskalnika so vključena posebna Hitra opravila, ki poskrbijo za hitrejše in preprostejše povezovanje spletnih storitev Računalniških novic s spletno stranjo, ki je trenutno aktivna. S Pospeševalcem je tako mogoče v brskalniku z miško označiti del besedila in prebrati povezane zadnje novice na spletni strani Računalniških novic – vse to, ne da bi zapustili trenutno odprto stran.

Preprostemu in sprotnemu spremljanju novosti so namenjeni Spletni izrezki za naročanje na glavne novice in druge spremembe na spletni strani Računalniških novic. Tudi spletne izrezke lahko uporabniki pregledujejo z enim samim klikom na vrstico s priljubljenimi povezavami, ne da bi morali zapreti odprto spletno stran.

Prilagojena različica spletnega brskalnika Internet Explorer 8 je na voljo na spletni strani Računalniških novic. Pa prijetno brskanje!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Internet Explorer brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več