Spletni brskalniki
04.07.2013 08:52

Deli z drugimi:

Share

Brskalnik Opera 15 z enako osnovo kot Google Chrome

Spletni brskalnik Opera 15 vas bo zlahka prevzel, saj je v primerjavi s predhodnikom izjemno stabilen, hiter in varen ter se lahko zlahka postavi ob bok vsem vodilnim brskalnikom. Novost namreč temelji na osnovi pogona Blink s katerim razpolaga tudi izjemno priljubljen Googlov spletni brskalnik Chrome.
Hiter, zanesljiv in varen brskalnik Opera 15 je vredno vsaj enkrat preizkusiti v živo!
Hiter, zanesljiv in varen brskalnik Opera 15 je vredno vsaj enkrat preizkusiti v živo!

Programska hiša Opera Software je najavila razpoložljivost spletnega brskalnika Opera 15, ki vas bo zlahka prevzel, saj temelji na osnovi odprtokodnega pogona Blink s katerim razpolaga tudi izjemno priljubljen Googlov spletni brskalnik Chrome. Uporabnikom spletnega brskalnika Opera nadgradnjo na novo različico toplo priporočamo, saj je novost sedaj izjemno stabilna, hitra in varna ter se lahko zlahka postavi ob bok vsem vodilnim brskalnikom.

Spletni brskalnik Opera 15 uporablja zelo podoben vmesnik kot Google Chrome in ponuja bogato paletno uporabnih možnosti, kot so hitro in pregledno okno Speed Dial za dostop do priljubljenih spletnih strani (te lahko sedaj celo združujemo v mape), naslovno vrstico povezano s spletnim iskalnikom ter priročen iskalnik za iskanje med odprtimi zavihki. Novost bodo znali ceniti tudi uporabniki nekoliko počasnejših povezav v svetovni splet (na primer uporabniki mobilnega interneta), saj je ta opremljen s tehnologijo Off-Road, ki poskrbi za kompresijo podatkov »obsežnih« spletnih strani na strani strežnika.

Spletni brskalnik Opera 15 je za uporabnike namiznih in prenosnih računalnikov z operacijskim sistemom Windows, Mac OS X in Linux brezplačno na voljo za prenos s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/5JNIf. Pri tem velja še omeniti, da odjemalec elektronske pošte Opera Mail ni vključen v novo različico brskalnika, ampak je na voljo kot samostojen program na spletni povezavi http://goo.gl/LQTJQ za osebne računalnike Windows oziroma na http://goo.gl/y53EL za računalniške sisteme Mac OS X.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Opera brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več