Računalništvo, telefonija
09.06.2012 15:54

Deli z drugimi:

Share

Elektronsko potrjevanje računov v oblaku!

Se vam je že kdaj zgodilo, da se vam je račun poškodoval ali celo uničil? Ste že kdaj plačali neutemeljen račun, ker je pretekel rok za zavrnitev računa? Ne plačujte neutemeljenih računov!
Ste že kdaj plačali neutemeljen račun, ker je pretekel rok za zavrnitev računa?
Ste že kdaj plačali neutemeljen račun, ker je pretekel rok za zavrnitev računa?

Vsak račun, ki pride v podjetje, mora prepotovati določeno pot, da pride do osebe, ki ga podpiše. Ker je odločanje o prejemniku stvar presoje sprejemnika pošte, se pogosto zgodi, da račun zaide v napačne roke in je lahko pomotoma odobren ali zavrnjen. Pogosto se zgodi, da razni mali dobavitelji pošiljajo več kopij računa za isto storitev in v kopici vseh dokumentov in dela, ki ga imamo dnevno, se hitro lahko pripeti, da je ista storitev plačana večkrat.

Kako te probleme rešuje elektronska odobritev računa v oblaku?

Dokumenti se na vhodu v podjetje pretvorijo v elektronsko obliko in s tem se prepreči izguba. Na osnovi parametrov se vedno razvrstijo na istega prejemnika in se ne more več pripetiti, da bi račun zašel.

Mesečni, konstantni računi se lahko odobrijo samodejno, če so v pričakovanih okvirih in če so izpolnjeni vsi pogoji, zato ne izgubljamo več časa vsak mesec s potrjevanjem kupa ponavljajočih računov.

Zagotovljena je sledljivost in v vsakem trenutku je razvidno, pri kom se nahaja in koliko časa porabi posamezni uporabnik za odobritev ali zavrnitev. Razvidna je pregledna statistika, kdo največkrat pošlje neustrezen račun, tako da smo lahko na te pošiljatelje še posebej pozorni. Rok za posamezni račun je vnaprej določen in tam kjer se obračunava popust za predčasna plačila, se lahko rok še skrajša in lahko na ta način prihranite denar.

Računi se arhivirajo samodejno v ustrezne mape in so s tem na voljo različnim oddelkom in pod različnimi pogoji. Preden račun pride do prvega prejemnika se samodejno preveri, če ni mogoče takšen ali zelo podoben dokument že prispel.


Čas je, da poenostavite upravljanje vaših računov!

Mesečni strošek znaša samo 30 € na uporabnika! Za več informacij se obrnite na info@tetrada.si ali na (01) 51 33 180, še lažje pa bo, da kliknete tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več