Računalništvo, telefonija
09.07.2012 19:40

Deli z drugimi:

Share

Intervju: Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com

Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com
Luka Kogovšek, vodja portala ona-on.com

Pred kratkim smo »vaše« pare zasledili v različnih TV oddajah, člankih in spletnih objavah, kjer je govora o veliki rasti spoznavnega portala ona-on.com, pa tudi o spoznavnih dogodkih, ki jih prirejate. Smo Slovenci vse bolj dovzetni za spletno spoznavanje?

Do neke mere to drži, saj je splet postal najenostavnejši način za spoznavanje samskih ljudi, saj je na enem mestu največ ponudbe. Malo potipkaš in že greš na pijačo – zmenek. Kar smo fantje počeli včasih, ko smo šli ven in ogovorili vsako drugo dekle se skoraj ne dogaja več. Ne vem sicer zakaj, saj je bilo to vedno zelo zabavno 😉

Sodobni način življenja, z dolgimi urami v službi, vse dlje pri starših, pa tudi vse manj porok, med poročenimi pa vse več ločitev… Za ljudi, ki nimajo časa, ali pa se razidejo po dolgih vezah in želijo ponovno poiskati partnerja je najenostavnejša pot prav ona-on.com.

Bistvena za rast ona-on.com pa so priporočila naših parov, ki se širijo od ust do ust, saj po več kot 10-ih letih in blizu 50.000 mesečno aktivnimi iskalci partnerja skoraj ni več Slovenca, ki ne bi vsaj slišal za par, ki se je spoznal na ona-on.com.

Imate podatek o tem koliko parov se dejansko spozna na ona-on.com?

Imamo podatke o parih, ki se odjavijo od naše storitve z razlogom: “Našla sva se pri vas, hvala, ne potrebujeva vas več”. Teh parov je že nekaj let okoli 2 do 3 na dan kar pomeni blizu 1.000 parov letno, večina pa se jih nikoli ne potrudi odjaviti. Naša ocena je, da letno pomagamo spoznati se okoli 2.000 parom, kar se mi zdi res izreden dosežek za tako majhen prostor kot je Slovenija.


Ali s povečanim povpraševanjem raste tudi vaše poslovanje?

Seveda. Poslovanje raste predvsem zaradi širitve dejavnosti v fizično druženje, saj se zavedamo da spletno spoznavanje ni vse. V zadnjem letu smo močno povečali število spoznavnih dogodkov, tako da naši člani dobijo neomejene možnosti spletnega spoznavanja in druženja v živo na različnih dogodkih od manjših (hitri zmenki, miza za 6, spoznavni bowlingi, spoznavne zabave, ipd) do veliko večjih, kot je Največji zmenek na Slepo v S-LOVE-niji, kjer se vsako leto spoznava okoli 1.500 ljudi v enem večeru.

Na teh dogodkih se pošteno krešejo iskrice, nastajajo novi pari. Aktualni spoznavni dogodki Ona-On.com so vedno objavljeni na spletu.

Kakšne načrte pa imate za naprej?

V letošnjem letu smo se interno organizirali za nastop na tujih trgih, saj želimo našo tehnologijo in znanje prenesti tudi v tujino, kjer pa je marsikje že močna konkurenca, vendar tudi bistveno več samskih ljudi.

Lansko leto smo vzpostavili blagovno znamko in spoznavno omrežje SocDate katerega sestavni del sta v Sloveniji partnerska portala http://zmenki.playboy.si in http://zmenki.cosmopolitan.si , kjer smo eksperimentalno vzpostavili tip poslovnega partnerstva, ki ga nameravamo tudi v tujini. Mimogrede, vsi člani ona-on.com se lahko neomejeno spoznavajo tudi s Cosmopolitan-kami in Playboy-evci 😉

Letos do konca leta bomo še dodatno okrepili ponudbo za različne oblike spoznavanja, saj smo razvili več oblik partnerskega sodelovanja z mediji, prireditelji, ponudniki lokacij za druženje, ipd.

V Sloveniji se želimo poslovno povezati z močnim medijskim partnerjem, da bi se lahko več ukvarjali z razvojem spoznavne platforme in širitvijo v tujino. Takšnega partnerja pa še iščemo.


Imate kakšno priporočilo za vse samske?

Za mlade brez obveznosti: Uživajte življenje, potujte, spoznavajte nove kraje in nove ljudi. Za vse nas, ki ne moremo več brezskrbno frfotati naokoli pa izbrana doživetja, ki nam bogatijo vsakdan in omogočijo spoznavanje novih ljudi. Začnete lahko kar na ona-on.com in preverite ponudbo. Vnesite promo kodo »poletje« ob registraciji ali kliknite tukaj in se registrirajte: http://bit.ly/ona-on-com-preizkus.

Morda še ne veste, kar se je v zadnjih letih spremenilo je, da spletno spoznavanje ni več obremenjeno z možnostjo zavrnitve in marsikatero dekle lahko fantje pred srečanjem v živo brez skrbi »potipkajo« brez da tvegajo košarico. Še posebej to velja za spletno spoznavanje na ona-on.com in organizirane spoznavne dogodke Ona-On.com v živo, ki potekajo po vnaprej dogovorjenih pravilih, ki zagotavljajo, da se vsi spoznamo in počutimo dobro, neglede na fizični izgled, ipd.

p.s. Ujemite nekoga zase ali pa se pustite ujeti na največjem slovenskem spoznavnem portalu! Vnesite promo kodo »poletje« ob registraciji ali kliknite tukaj!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več