Računalništvo, telefonija
22.03.2014 10:45

Deli z drugimi:

Share

SECONDEGO: Virtualni asistent za podporo strank

Poenostavite komunikacijo s strankami z virtualnim pomočnikom, ki zna spraševati, razmišljati in govoriti tekoče slovensko. S tisoči strank naenkrat, ves dan, vsak dan.
SECONDEGO: Virtualni asistent za podporo strank
SECONDEGO: Virtualni asistent za podporo strank

Večina strank gre po informacije na splet. In če smo pošteni, morajo tam garati zanje. Spletne strani so labirinti z zapletenimi navigacijami, povezavami in nepregledno množico podstrani. Vse skupaj oteži še slaba podpora iskanju na spletnih straneh. Da stranka pride do želene informacije, mora iskanje večkrat ponoviti z različnimi besedami in besednimi oblikami. In če stranka ne najde informacije na preprost način, lahko hitro obupa in se raje odpravi k vaši konkurenci. Vztrajnejše vas pokličejo, vendar pogosto kličejo vaše najboljše strokovnjake za preproste informacije. Tukaj priskoči na pomoč slovenska inovacija SECONDEGO.

Virtualni asistent SECONDEGO je inteligentna aplikacija za podporo strank, plod domačega podjetja Amebis d.o.o.. Deluje kot človek. Ima sposobnost pogovora, razumevanja in sklepanja. Na vaši spletni strani lahko namesto vas ali zaposlenih odgovarja na vprašanja strank, lahko tudi z več tisoč strankami naenkrat. Kot virtualni svetovalec in vodnik bo stranki odgovoril, ji postregel z informacijo, ji odprl želeno spletno stran, ali pa našel iskani dokument. Za razliko od ljudi SECONDEGO vestno beleži vsa vprašanja strank in jih tudi analizira. Nudi vam natančen vpogled, kaj vse zanima vaše stranke in vam ponudi možnost, da lahko še izboljšate svojo ponudbo.

SECONDEGO ima že vgrajeno ogromno znanja. Odgovore pa zna poiskati tudi drugje: na vaših spletnih straneh, v vaši bazi znanja, v vaših dokumentih in informacijskih sistemih… Ne glede na vpisano obliko besede bo iskal po vseh oblikah besede. Iskal bo tudi po vseh besedah, ki imajo enak pomen. V SECONDEGO je vgrajena najnaprednejša tehnologija za upravljanje z znanjem Piflar. Ob pomoči Piflarja zna SecondEGO samodejno brez vaše pomoči pomensko odgovarjati na vprašanja, ki se vežejo na vaša besedila. Tako kot bi vi odgovarjali na vprašanja iz svojih besedil. Gre za zelo redko in zelo napredno vrsto tehnologije za upravljanje z znanjem v svetovnem merilu in je prav tako plod domačega znanja.

SECONDEGO lahko uporabimo za Izboljšanje iskanja na spletnih straneh, “živo” podporo strankam in izvajanje anket, glasovno upravljanje naprav in sistemov (interaktivni asistent), “živo” glasovno podporo strank po telefonu (navidezni sogovornik), avtomatski odzivnik in še bi lahko naštevali.

In da, SECONDEGO lahko popolnoma prilagodite vaši spletni strani, v spletno stran pa vstavite le nekaj vrstic kode. In to je vse.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več