Računalništvo, telefonija
09.11.2014 10:26
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sloprofi.si, spletno mesto za povezovanje

Ključ do uspešnosti se skriva v povezovanju in to sta odkrila tudi dva mlada Slovenca, Dejan Finkšt in Rok Aškerc, ki sta združila moči ter ustvarila iz dneva v dan bolj uspešen portal, sloprofi.si, mesto, kjer se povezujejo ponudniki in povpraševalci najrazličnejših storitev.
Sloprofi.si, spletno mesto za povezovanje
Sloprofi.si, spletno mesto za povezovanje

Za projektom stoji preprosta zgodba

Najboljši projekti običajno nastanejo iz najbolj vsakdanjih potreb. Včasih se ustavi pri realizaciji, a Roku in Dejanu je to uspelo. Kljub temu da je spletno tržišče nasičeno z različnimi portali, njuna prepoznavnost raste, število aktivnih članov in projektov pa se iz dneva v dan povečuje. To je še en dokaz, da se vztrajnost splača in da sta inovativna podjetnika na pravi poti.

Zgodba o nastanku portala je verjetno bolj preprosta, kot si mislite, pripoveduje Rok. Ko je za nek projekt iskal primerne izvajalce, je za to porabil celo večnost; preklikal na desetine forumov, prebral na stotine blogov in poslal še enkrat toliko povpraševanj, preden je končno našel ustreznega podizvajalca.

Ob tem se je porodila ideja: zakaj ne bi združili vseh strokovnjakov pod eno streho, a ne v obliki še enega nepreglednega foruma, ampak v nečem bolj inovativnem, preglednem in preprostem za vse uporabnike?

In tako je nastal sloprofi.si.

Več kot samo spletni portal

Sloprofi.si je portal, ki združuje podjetja in posameznike pri izvedbi raznovrstnih projektov. In ko pravimo raznovrstnih, to tudi mislimo! Ni pomembno, kaj ponujate ali potrebujete, sloprofi.si je tisto spletno mesto, kjer to dobite. Lahko bi dejali, da deluje kot tržnica, na kateri se povezujejo ponudniki in povpraševalci z namenom, da bi drug od drugega odnesli najbolje.

Računalništvo, dizajn, programiranje, slikopleskarstvo ali izdelava nakita po meri – na sloprofi.si dobite čisto vse.

Kako lahko sloprofi pomaga tebi?

Recimo, da potrebujete mojstra za izdelavo spletne strani; zakaj bi v nedogled brskali po spletu in iskali takega, ki bi vam naredil spletno stran po meri in v približnem znesku, ki ste si ga zamislili, če pa lahko mojster najde tebe? Z objavo povpraševanja na sloprofi.si, natančno opišete vaše zahteve, želje in določite kviren znesek, potem pa prejmete ponudbe tistih, ki jih vaš projekt zanima.

Seveda je vse to popolnoma BREZPLAČNO!


Obvladaš določeno področje? Potem se registriraj kot strokovnjak!

Sloprofi.si ne deluje samo za povpraševalce, ampak tudi za ponudnike. Povedano z drugimi besedami: če obvladate spletni dizajn, programirjanje ali ste res top v spletnem marketingu, se z registracijo predstavite vsem potencialnim strankam, ki potrebujete prav to, kar vi obvladate!

In tudi za tiste, ki se boste na portal prijavili kot ponudniki, je registracija popolnoma brezplačna.


Odlična priložnost za dodaten zaslužek ali realizacijo projetka

Če se boste na sloprofi.si prijavili kot strokovnjak (podjetje), boste s tem dobili nekaj dodatnega mesečnega zaslužka, če pa mojstra iščete, boste zelo kmalu po oddanem povpraševanju na vaš e-poštni naslov dobili ponudbe. Ne glede na kateri strani ste, sloprofi.si je win-win situacija.

Dovolj je čakanja! Še danes se prijavi na sloprofi.si in izkoristi potencial, ki ga imaš ali najdi mojstra po tvoji meri!


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več