Računalništvo, telefonija
09.06.2012 14:57
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vodenje projektov in zasebnega življenja – enostavno in brez stresa

Do[Box]
Do[Box]

Sodobna tehnologija naj bi učinkovito reševala težave, za katere včasih sploh nismo vedeli. V sodobnem, poslovnem okolju in tudi v zasebnem življenju je dandanes tovrstne tehnologije res veliko.

Količina podatkov, ki jih moramo predelati in obdelati vsak dan se nezadržno veča, spreminja pa se tudi način dela. Šefi, stranke in sodelavci od nas zahtevajo, da delamo na številnih projektih hkrati in v vsakem vodimo evidenco aktivnosti, časovnih mejnikov, seznam opravil in tako naprej.

Ko končamo s službenimi projekti pa nas čakajo še osebni. Tudi ti so z novimi načini komunikacije in sodobnimi delovnimi urniki postajajo vedno bolj pestri in razgibani, hkrati pa tudi vedno bolj kompleksni.

Do[Box] rešuje težave, ki jih je zakuhala sodobna tehnologija.

Podjetje Ordo Group s svojim produktom Do[Box] predstavlja nov, inovativen način vodenja poslovnih, družinskih in osebnih projektov. Tisto, kar je v časih pred masovno uporabo računalnikov predstavljala omara z registratorji, danes Do[Box] omogoča na veliko bolj učinkovit način.

Enostavnost uporabe, izjemno nizka cena in inovativni načini pregleda nad projekti pomenijo, da je uporaben za kreativne posameznike, za vodje oddelkov v večjih in manjših podjetjih, za samostojne podjetnike in celo za zasedene posameznike.

Inovativen način upravljanja vam omogoča, da imate v vsakem trenutku dostop do datotek, stroškov, opravil in ljudi na vseh projektih. Pogosto se zgodi, da šef ali stranka od vas zahtevajo prehajanje med različnimi projekti in ravno to je s spletno aplikacijo Do[Box] preprosto.

Enostavna komunikacija s sodelavci in strankami direktno na projektih zagotavlja preglednost in urejenost. Beležite lahko porabljen čas in denar na projektih, sodelavcem pa lahko določate vloge na projektih za boljši nadzor nad občutljivimi informacijami.

Ampak zavedamo se, da nimate časa prebirati suhoparnega naštevanja vseh funkcionalnosti, ki jih Do[Box] omogoča. Ker smo vam pripravili 30 dnevni, brezplačni preizkus, bo najbolj enostavno, če jo kar takoj preizkusite.

Za podjetja, aktivne posameznike, vodje oddelkov… Do[Box] bo vaš osebni pomočnik, ki nikoli ničesar ne pozabi.

Do[Box] je plod večletnega razvoja in tudi lastnih potreb razvijalcev. V poslovnem svetu ni prostora za napake in izgubo časa ter denarja. Enostaven vmesnik ter vsa potrebna orodja vam omogočajo, da se osredotočite na delo.

Do[Box] je prilagojen uporabi v srednjih in manjših ustanovah, organizacijah ter posameznikom, kot so naprimer samostojni podjetniki, grafični oblikovalci, programerji…

Ciljni skupini je prilagojena tudi cena. Do[Box] lahko preizkušate brezplačno do 30 dni.

Imate opravka s ponovljivimi projekti? Vsako projekt naredite samo enkrat in ga uporabljajte znova in znova.

Ena od težav v mnogih podjetjih so ponavljajoča se opravila. Pri skoraj vsakem poslu se pojavlja pisanje ponudb, pisanje specifikacij, priprava dokumentacije, pošiljanje navodil strankam in podobno.

Do[Box] ta problem rešuje inovativno in elegantno, saj lahko za vsa ponavljajoča se, projektna opravila ustvarite predloge. Ko se naslednjič srečate s podobnim projektom, je ta ustvarjen v trenutku. Tako ustvarjen projekt že vsebuje vse potrebne aktivnosti in datoteke.

Predloge so le eden od načinov, na katerega vam Do[Box] prihrani ogromno časa in naredi vodenje projektov manj stresno. Brezplačno ga lahko preizkusite tudi vi.

Do[Box] je brez namestitve dostopen iz vsakega računalnika.

Predstavljajte si, da ste na letališču in v miru čakate svoj let. Zazvoni vam telefon. Stranka nujno potrebuje obračun ur na zadnjem projektu, ki ste ga delali, saj vam sicer ne more plačati računa.

Nič lažjega. Do[Box] je dostopen preko spleta. Uporabljate ga lahko povsod. Če ste prenosnik slučajno pospravili med prtljago enostavno iz žepa vzamete vaš pametni telefon ali tablico.

Z geslom se prijavite v Do[Box], ki med drugim omogoča tudi spremljanje porabe časa in obračunavanje projektov. Z nekaj kliki lahko stranko obvestite o številu porabljenih ur in točnim zneskom. Stranka lahko končno plača račun, vi pa si lahko na počitnicah brez slabe vesti privoščite tisti eksotični koktejl.

Preverite vaš elektronski nabiralnik. Koliko neodgovorjenih sporočil vas čaka v tem trenutku?

Velika podjetja po svetu že omejujejo uporabo e-mail sporočil med zaposlenimi, saj vse raziskave kažejo, da je elektronska pošta vedno bolj neučinkovita za komunikacijo na projektih. Težava je v njeni prekomerni uporabi za vse vrste komunikacije. S tem pomembno, projektno komunikacijo po pomembnosti izenačimo z manj pomembnimi sporočili.

Z Do[Box] se lahko priključite trendu. Vsa komunikacija poteka v internem sistemu in vsak pogovor je pripet določenemu projektu in še natančneje, posamezni datoteki, opravilu ali mejniku.

V vsakem trenutku boste imeli dostop do celotne komunikacije na projektu, ki ga potrebujete, zato boste veliko lažje našli stara sporočila. Novi udeleženci na projektu pa bojo imeli pregled nad vsemi dogodki od začetka projekta.

Z enim klikom boste lahko poslali sporočilo, ki ga vaš sogovornik na drugi strani ne bo “pozabil” v svojem nabiralniku več dni. Ker se lahko sporočila nanašajo na točno določeno opravilo ali mejnik v projektu, je njegova prioriteta zagotovljena.

30 dnevni, brezplačen preizkus Do[Box] je mogoč na http://dobox.net.

Vas je strah, da bo novi študent videl vse vaše poslovne skrivnosti?

Podjetja pogosto posežejo po začasni pomoči študentov in drugih pogodbenih sodelavcev. Pri zaposlovanju začasnih sodelavcev se vedno pojavi vprašanje varnosti in dostopa do občutljivih podatkov.

Do[Box] elegantno in hitro reši tudi to težavo. Administratorji lahko enostavno določijo vloge in pravice vseh, ki so udeleženi na projektu in tako omejijo dostop ter pristojnosti vsakega sodelavca posebej.

Študentska pomoč bo tako še bolj učinkovita, saj se bodo začasni sodelavci osredotočili na delo, ki jim ga boste naložili.

Vključite vaše stranke v delovni proces

Še ena velika prednost projektnih vlog je enostavno upravljanje s pričakovanji strank. Vsak, ki dela s strankami ve, da so lahko včasih neučakane in vedno lačne novih posodobitev ter sprememb.

Nič lažjega. Stranko enostavno brezplačno vključite v projekt. Do[Box] vam omogoča, da stranki omejite dostop do predogledov izdelka. Vse spremembe in vsak napredek bo viden takoj, ko ga boste objavili. Nič več e-mailov in nepotrebnih telefonskih klicev.

Projektni vodje, vodje oddelkov, spletni mojstri, programerji, grafični oblikovalci in celo zasedeni starši lahko Do[Box] brezplačno preizkusite na http://dobox.net.

Best Business Plan 2008

Slovenci vedno znova dokazujemo, da znamo. Do[Box] je med drugim že prejel nekaj nagrad, z odprtimi rokami pa ga sprejemajo uporabniki pri nas in po svetu.

Koliko dela in znanja je bilo v Do[Box] vloženega pove dejstvo, da je projekt dobil nagrado za najboljši poslovni načrt („Best business plan 2008“) debela 4 leta nazaj.

Danes je Do[Box] dostopen končnim strankam, torej vam, ki berete tale članek. Če imate kakšno od zgoraj omenjenih težav vas vabimo, da Do[Box] preizkusite. 30 dnevni preizkus je povsem brezplačen in zanj ne potrebujete kreditne kartice.

Do[Box] lahko brezplačno preizkusite na http://dobox.net.

Če vsaka tehnologija ustvari nove probleme, potem tudi Do[Box] ni izjema? Prepričani smo, da so problemi, ki jih boste imeli po preizkusu našega izdelka sladki. Vprašaje se, kaj boste storili s številnimi urami, ki jih boste prihranili z učinkovitim arhiviranjem, vodenjem projektov in komunikacijo! – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več