Programska in razvojna orodja
06.07.2016 11:43
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

6 iskalnih zadetkov, ki jih mora Google NUJNO odstraniti!

Spodnja vsebina je primerna le za starejše od 18 let, ki niso občutljivi na... občutljive vsebine.
6 iskalnih zadetkov, ki jih mora Google NUJNO odstraniti!
6 iskalnih zadetkov, ki jih mora Google NUJNO odstraniti!

Da se na spletu dandanes najde vse živo verjetno ni nič novega. Obstajajo pa vsebine, ki presegajo vse meje dobrega oz. normalnega okusa, pri katerih bi Google resnično lahko razmislil o odstranitvi. Za vas smo izbrali zgolj 6 šokantnih iskalnih zadetkov, medtem ko si lahko vseh 10 pogledate v videu portala “Alltime 10’s”.

  1. Askarioza – Bolezen, ki jo povzroča zajedavska navadna glista Ascaris lumbricoides. Fotografije infekcije so ene najbolj odvratnih vsebin, ki jih je možno najti preko Googla. Do okužbe pride z uživanjem hrane ali pijače, okužene z jajci Ascaris. Fotografije glist v telesu gostitelja pokrite s sluzjo zares ne spadajo na “jedilnik Googla”.
  2. Orokavičenje (“Degloving”) – Proces, ki je dobil ime po odstranjevanju rokavic. Huda poškodba pri kateri večji del kože popolnoma odstopi od podkožnega tkiva. Zdravljenje orokavičenja poteka z kompleksno operacijo, kjer pacientu kožo ponovno namestijo na svoje mesto.
  3. Polaroidi Jeffreyja Dahmerja Ameriški serijski morilec in posiljevalec, ki je med letoma 1978 in 1991 svojo kartoteko dodobra napolnil z umori, nekrofilijo, kanibalizmom in razkosanjem teles 17-ih moških in dečkov. Vse to je za lasten sprevržen užitek dokumentiral in večina polaroidnih slik je na Googlu dostopnih še danes.
  4. Olimpijada bolečine BME Olimpijada bolečine je tekmovanje, ki ga organizira “on-line” revija Body Modification Ezine. Preprosto povedano, tekmovanje v pragu bolečine. Tekmovalci se izpostavljajo raznim oblikam mučenja in telesne modifikacije z enim preprostim razlogom, in sicer, da bi pokazali kdo je najboljši v prenašanju bolečine. Posnetki in fotografije so na Google.de od leta 2005 že prepovedani, so pa dostopni preko ostalih brskalnikov.
  5. Samomor Roberta B. Dwyera Dwyer je leta 1987 sklical tiskovno konferenco, bil je namreč član senata zvezne države Pennsylvania, med govorom vzel pištolo in se hladnokrvno ustrelil v usta. Samomor je bil kasneje predvajan po televiziji, sedaj pa je posnetek našel novo domovanje na spletu.
  6. Tripofobija Strah pred nepravilnimi vzorci, luknjami ali majhnimi bulami. Slike na Googlu, povezane s tripofobijo lahko posameznike, ki trpijo za to vrsto fobije, spravijo v občutek nelagodja ali celo slabosti. Slike gob, čebeljega satovja in recimo lotusovih cvetov spadajo v to kategorijo. Strah pa naj bi izhajal iz zgodovine in strahu pred zastrupitvijo preko teh raznih lukenj.

*Opozorilo za vse tiste z nekoliko občutljivejšim želodcem! Vizualne podobe v videu so precej eksplicitne.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več