Programska in razvojna orodja
03.04.2012 14:18
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi Google dogodek v Sloveniji!

Ste strokovnjak za spletno oglaševanje? Strokovnjak za optimizacijo? Skrbnik ali oblikovalec spletnih strani? Svetovalec za trženje? Če ste, potem berite dalje..
Google Engage
Google Engage

Eno od Googlovih prizadevanj je razvijanje spleta na način, da le-ta prispeva k ekonomskemu razvoju na globalni ravni. Za uspeh slovenske in svetovne ekonomije je nujno, da podjetjem pomagamo maksimalno izkoristiti možnosti, ki jih splet ponuja za rast poslovnih in predvsem izvoznih priložnosti. S spletom je prodor na globalne trge za mala in srednja podjetja bliže kot kdajkoli.

Vemo, da se pri oblikovanju svoje spletne podobe ter spletnem trženju mnoga podjetja opirajo na individualne svetovalce in agencije. Da bi tem profesionalcem olajšali delo, danes tudi v Sloveniji prvi predstavljamo mednarodni program za vzpodbujanje rasti agencij – Google Engage za agencije.

Program je oblikovan tako, da agencije izobražuje in jim pomaga pri uspešnem spletnem pozicioniranju njihovih naročnikov. Udeleženci programa bodo deležni:

  • brezplačnega izobraževanja,
  • ekskluzivnih orodij za trženje svojih storitev,
  • promocijskih AdWords kuponov za pridobivanje novih strank,
  • pomoči pri oblikovanju uspešnih oglaševalskih akcij,
  • brezplačnih kuponov za opravljanje izpitov za Googlovega certificiranega partnerja …

… in možnost udeležbe na ekskluzivnih Google Engage dogodkih. Prvega, na katerem bomo skupaj s spletnimi tržniki iz cele Slovenije vzleteli v prihodnost oglaševanja z Googlom, prirejamo 24. aprila 2012, na letališču Jožeta Pučnika.

Zato se vključite v program Google Engage! Ko bo vaša vključitev v program potrjena, se na Google Engage portalu ne pozabite prijaviti še na dogodek. Se vidimo 24. aprila na letališču. Pista je pripravljena!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več