Facebook
05.02.2014 11:29

Deli z drugimi:

Share

Facebook praznuje 10 let

Facebook praznuje svojo 10. obletnico. Za proslavo dekade so nam g.Zuckerberg s pomagači pripravili video, ki nam ogreje srce.
Govorice o koncu Facebooka povsem zgrešene
Govorice o koncu Facebooka povsem zgrešene

Danes Facebook praznuje 10 letnico. V proslavo desetletnice je ekipa Marka Zuckerbarga za uporabnike pripravila prilagojene video posnetke, ki prikazujejo naš čas, ki smo ga preživeli na družabnem omrežju.

Vsaka retrospektivna video kompilacija vsebuje približno 15 najbolj “všečkanih” slik, statusov ter življenskih dogodkov našega profila, vse to pa se odvija na podlago glasbe, ki ogreje srce. Če je celotna zadeva malce osladna, se odločite sami.

Za Facebook izdelava projekta ni bil ravno mačji kašelj, saj so mu dodelili celo ekipo, ki je mesece oblikovala videe, ter zagotavljala sredstva za prenos stotinam milijonov HD posnetkom na zahtevo.

V kratkem najbrž lahko pričakujete sporočilo, ki bo vsebovalo povezavo na vaš video, ali pa lahko obiščete spletno stran, kjer video čaka na Vaš ogled.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več