Facebook
02.07.2014 14:27
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako prihranite 900 € za Facebook marketing?

Raziskave kažejo, da podjetja več kot 85 % odstotkov denarja, namenjenega Facebook oglaševanju, vržejo skozi okno. Ne glede na vložen denar, jim Facebook ne omogoča, da bi dosegli več kot 15 % svojih oboževalcev. Ste tudi vi med tistimi, ki plačujete Facebook oglase, rezultatov pa ni? Ali pa vas drago stanejo razvijalci nagradnih iger, s katerimi poskušate zabavati svoje oboževalce?
Kako prihranite 900 € za Facebook marketing?
Kako prihranite 900 € za Facebook marketing?

Želite izvedeti več o učinkoviti rabi Facebooka za poslovne namene? Bralci Računalniških novic se lahko pridružite brezplačnemu iMadeapp seminarju 5 korakov: od oboževalcev do kupcev, ki bo potekal 15. julija 2014, med 9. in 13. uro, v Poslovni Hiši Unija na Brezovici pri Ljubljani.

Na brezplačni delavnici boste dobili odgovore na vprašanja, kot so:

  • Kako pridobiti veliko oboževalcev in njihove kontaktne podatke z viralnimi Facebook aplikacijami?
  • Kako predstaviti svojo ponudbo na Facebooku z zavihki, s predstavitvijo izdelkov in storitev, foto in video galerijami?
  • Kako uporabljati profi e-poštni direktni marketing in enostavno oblikovati e-pošto v html-ju ter uporabljati sistem za masovno pošiljanje e-pošte za takojšnje prodajne akcije?
  • Kako s svojo Facebook stranjo neposredno prodajati s Facebook trgovino?

Število mest je omejeno, zato se brezplačno prijavite preko spodnjega obrazca. Vsi udeleženci seminarja prejmejo 900 € vredno darilo za Facebook marketing.

Po prijavi preko spodnjega obrazca boste prejeli potrditveno e-sporočilo z natančnimi navodili, kje bo predavanje in kako se najbolje pripraviti, da boste lahko takoj po izobraževanju začeli upravljati FB strani, graditi bazo oboževalcev in povečevati prodajo.

P.s.: Ne vidite obrazca za prijavo? Izklopite mobilni pogled ali obiščite spletno stran preko računalnika.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več