Facebook
06.06.2012 07:20
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva fotografija mobilnika Facebook?

Idealen pripomoček za vse odvisnike od priljubljenega družbenega omrežja Facebook.
Idealen pripomoček za vse odvisnike od priljubljenega družbenega omrežja Facebook.

Pred kratkim so se na svetovnem spletu pojavile govorice, da priljubljeno družbeno omrežje Facebook pripravlja lasten operacijski sistem in pametni mobilni telefon. Za pripravo novosti naj bi bili zadolženi vrhunski inženirji, ki so bili še pred kratkim zaposleni v podjetju Apple. Facebook želi z lastnim mobilnim operacijskim sistemom in s pametnim mobilnikom izboljšati uporabniško izkušnjo vsem, ki niti na poti ne morejo brez omenjenega družabnega omrežja.

Najnovejše spletne govorice namigujejo na to, da je Facebookov prvi pametni mobilni telefon tako rekoč že nared za prodajo. Na spletu se je namreč znašla prva fotografija mobilnika, ki naj bi spremenil življenje vsem odvisnikom od priljubljenega družbenega omrežja. Ta naj bi za prikazovanje slik uporabljal 4,2-palčni oziroma 10,7-centimetrski zaslon, kar naj bi povsem zadoščalo tako za prebiranje, kot za objavo prispevkov in slik na družbenem omrežju Facebook.

Kovinsko ohišje mobilnika bo seveda v celoti obarvano v modro. Za zajem nepozabnih trenutkov in neposredno objavo na Facebookovem zidu bo na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk. Opravljanje kakovostnih videokonferenc bo zagotavljala spletna kamera ločljivosti pet milijonov točk. Facebook naj bi svoj lasten operacijski sistem in pametni mobilni telefon javnosti prvič predstavil konec poletja oziroma najkasneje v začetku jeseni. Takrat bodo razkrite še strojne komponente mobilnika, njegova maloprodajna cena in dobavljivost.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več