Računalništvo, telefonija
31.05.2013 08:43

Deli z drugimi:

Share

02. DIGGIT z aktualnimi okroglimi mizami

5. in 6. junija 2013 v Cankarjevem domu na DIGGIT-u poleg vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov, ki bodo predstavili primere dobrih praks in sveže digitalne trende, tudi 3 okrogle mize. Organizatorji pa za vas pripravljajo tudi brezplačen vzporedni program.
Do DIGGIT-a nas ločita samo še 2 tedna
Do DIGGIT-a nas ločita samo še 2 tedna

Prva, Kako doseči potrošnika – vedno in povsod, bo zaokrožila jutranje dogajanje prvega dne in razkrila trend vseprisotne vsebine. Alison Fennah (IAB Europe), Sebastian Becker ([tbb*] thebrainbehind) in Victoria Davies (Discovery) bodo pod taktirko Bojana Amona (TSmedia) spregovorili o soočanju z razpršeno pozornostjo uporabnika preko številnih zaslonov ter podali napotke za učinkovito pripravo in distribucijo vsebine.

Spletni strateg, Vuk Ćosić, odgovorni urednik in ustanovitelj portala Netokracija, Ivan Brezak Brkan, in vsestranski Zoran Torbica, organizator Tvitomanije, bodo prevpraševali obstoječe digitalne prakse in razmišljali o novih. Okroglo mizo Bili s(m)o kreativni in napredni. Pa zdaj? pa bo povezoval strokovnjak za nevromarketing in politično komuniciranje, Sebastjan Jeretič.

Tretja, znotraj sklopa Digitalni »dedki in babice«. Kaj naj počnemo z njimi?, pa se bo osredotočila na generacijo »Baby Boomerjev«, ki jih pri upravljanju tržnega komuniciranja pogosto zanemarjamo. Eva Aljančič (Si.mobil), Niko Kušar (Telekom Slovenije), Mitja Tuškej (Formitas BBDO), Tadej Zajšek (Sonce.net) in moderator Iztok Sila (Sila Consulting) bodo osvetlili specifike aktivnosti digitalnih »dedkov in babic« ter udeležencem razkrili kdo so, kakšni so, koliko jih je in kaj počnejo na spletu ter kako se jim približati.

Na letošnjem Diggitu bodo udeleženci letos prvič priča izboru najboljše inovativne podjetniške rešitve v živo, izboru DIGGIT startup ideja 2013. Na odru bo svoje ideje v kratkem, do 5-minutnem nastopu predstavilo 6 finalistov, ki so Confidly, MojeKartice, Naymit, ShowMeAround, Tee.LT in Wellioo. Zmagovalca in nosilca naziva DIGGIT stratup ideja 2013 pa bodo izbrali strokovna žirija in občinstvo.

Več informacij o osrednjem in brezplačnem vzporednem programu ter prijava na www.diggit.si, novosti pa lahko spremljate tudi preko Facebooka in Twitterja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več