Računalništvo, telefonija
15.04.2014 19:16

Deli z drugimi:

Share

03. DIGGIT tudi s petimi aktualnimi okroglimi mizami

Na 03. DIGGIT-u vas bo 4. in 5. junija 2014 v ljubljanskem LGL-ju navdušilo tudi pet aktualnih okroglih miz. Samo še do 28. aprila pa lahko prijavite svoja digitalna dela na tekmovanje za zlate in velike nagrade DIGGIT.
03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade
03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade

Program 03. slovenske konference o digitalnih komunikacijah bo letos potekal v okviru petih tematskih sklopov. V vsakem izmed njih pa vas pričakuje okrogla miza, kjer bodo govorci kritično ocenili najnovejše trende s področja in spregovorili o aktualnih priložnostih in izzivih.

Prva izmed njih je Ali tehnologija ubija kreativnost v marketingu in oglaševanju? z Mariuszom Pawelczykom, Kristjanom Pečanacom in Davorjem Runje, druga Družbeni mediji niso le kampanja z Jasno Suhadolc in Klavsom Valskovom, tretja pa Ali več zaslonov res pomeni več priložnosti? z dr. Katharino Wendl, Matejem Klepcem in mag. Mitjo Jerebom. Drugi dan konference pa vas pričakujeta Spletna trgovina jutri z Jitko Dvorakovo, Tino Grbac in Mitjem Rejcem ter okrogla miza Novi načini vodenja in poslovanja – kdaj jih boste začeli uporabljati? s Tilnom Travnikom, mag. Tomažem Pernovškom in Urošem Urbasom.

Še samo do 28. aprila 2014 pa lahko prijavite svoje digitalne rešitve, ki na inovativen in kreativen način izkoriščajo prednosti digitalnega okolja na tekmovanje za nagrade DIGGIT. Katerokoli digitalno delo lahko prijavite v eno ali več izmed 16 kategorij zlatih nagrad DIGGIT. Žirija pa bo izmed vseh prijavljenih del izbrala tudi 4 navdušujoča dela, ki bodo prejela velike nagrade DIGGIT.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več