Računalništvo, telefonija
25.03.2014 14:38
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade

Na 03. DIGGIT-u vas 4. in 5. junija 2014 na Odru pod zvezdami v ljubljanskem LGL-ju ponovno pričakuje vrhunskih program v okviru petih aktualnih tematskih sklopov. Novost letošnje konference pa je tekmovanje za zlate in velike nagrade DIGGIT.
03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade
03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade

03. DIGGIT bo ponovno v znamenju digitalnih trendov, dobrih praks in spletnih novosti. Nova znanja boste pridobivali v okviru petih aktualnih tematskih sklopov, ki so upravljanje digitalne razdrobljenosti, spletna trgovina, družbeni mediji, novi poslovni modeli ter kreativnost in tehnologija. Z vami pa jih bodo delili vrhunski slovenski in tuji digitalni strokovnjaki, kot so Davor Runje, agencija Drap, dr. Katharina Wendl, Hervis, Jitka Dvorakova, CZC.cz, Klavs Valskov, Agenda Strategies, Matej Golob, 30Lean, Mariusz Pawelczyk, Sociomantic Labs in mnogi drugi.

Organizatorja pa letos premierno vabita vse slovenske agencije in podjetja, da prijavijo svoje digitalne rešitve, ki na inovativen in kreativen način izkoriščajo prednosti digitalnega okolja. Prijavite lahko katerokoli digitalno delo, od oglasov, mobilnih aplikacij, profilov in strani na družbenih omrežjih, do digitalnih oglaševalskih kampanj in strategij. Svoje delo lahko prijavite v eno ali več izmed 16 kategorij zlatih nagrad DIGGIT, žirija pa bo izmed vseh prijavljenih del izbrala tudi 4 navdušujoča dela, ki bodo prejela velike nagrade DIGGIT.

Dela lahko prijavite na spletni strani konference najkasneje do 28. aprila 2014. Prijava dela do 7. aprila 2014 in prijava osebne udeležbe do 5. maja 2014 pa vam prinašata dodatne ugodnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več