Računalništvo, telefonija
25.03.2015 13:30

Deli z drugimi:

Share

04. DIGGIT: Prihodnost je v mobilni digitalni ustvarjalnosti

04. DIGGIT: Prihodnost je v mobilni digitalni ustvarjalnosti
04. DIGGIT: Prihodnost je v mobilni digitalni ustvarjalnosti

Slovenska konferenca o digitalnih komunikacijah DIGGIT bo 4. junija v Ljubljani že četrtič na enem mestu združila vse spletne guruje, digitalne navdušence in laike, ki to več ne bi radi bili. V štirih programskih sklopih bo konferenca navdušila z vrhunskimi domačimi in tujimi govorci.

Digitalni sprehod po trgu je skupni imenovalec prvega programskega sklopa, v katerem bodo udeleženci konference izvedeli, kakšni so rezultati mednarodne raziskave Evropskega urada za interaktivno oglaševanje (IAB Europe) in kakšne so slovenske investicije v digitalno oglaševanje v primerjavi z ostalimi evropskimi državami.

Kako prestrukturirati in digitalizirati podjetje, da bo bolj konkurenčno na trgu, je ena izmed tem drugega programskega sklopa. Hkrati bo govora o novih pristopih v poslovanju in poslovnih procesih, ki jih prinaša nov način razmišljanja. Udeleženci bodo dobili odgovore na vprašanja kaj, kako in komu lahko svetuje svetovalec za digitalni marketing, kašni so novi poslovni modeli, ki jih omogoča digitalno okolje in digitalizirani podatki ter kakšno tehnologijo in orodja uporabljati pri dnevnem poslovanju.

Kako lahko kreativnost in ustvarjanje relevantne in uporabne vsebine direktno povečata prodajo na prodajnih mestih, bodo strokovnjaki v tretjem programskem sklopu pokazali na primerih dobre prakse. Ker je prihodnost digitalne ustvarjalnosti zelo mobilna, bo velik del pozornosti namenjene mobilni digitalni kreativnosti.

Četrti sklop bo ponudil odgovore na vprašanje, kako lahko mala in srednja podjetja izkoristijo digitalno okolje in orodja za doseganje pomembne konkurenčne prednosti v boju z velikimi podjetji. Udeleženci bodo na primerih podjetij in njihovih lastnikov, ki delujejo v zelo tradicionalnih dejavnostih z močno konkurenco, lahko videli, kako so ti s pomočjo digitalizacije svojih poslovnih procesov in digitalno komunikacijo uspeli doseči konkurenčni pospešek in preboj na trgu.

Diggit z odprtimi prijavami že vabi posameznike, ki lahko do 5. maja s hitro prijavo izkoristijo popust na prijavnino.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več