Računalništvo, telefonija
27.01.2017 14:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

10. PANTHEON Konferenca

10. PANTHEON Konferenca
10. PANTHEON Konferenca

Datalab, vodilno podjetje za poslovno-informacijske sisteme v Jugovzhodni Evropi je skupaj s Telekomom Slovenije, generalnim partnerjem dogodka v torek 24. januarja v hotelu AustriaTrend v Ljubljani, soustvaril že jubilejno 10. PANTHEON konferenco.

V uvodnem delu konference »Učinkovitost in nov model poslovanja« so nastopili Andrej Mertelj, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d.d. ter PANTHEON svetovalci podjetja Datalab ter partnerji. Predstavili so temeljne gradnike programa PANTHEON X in nov model poslovanja 4.0; od začetkov prodaje prek dobave do zalednih procesov.

V nadaljevalnem programu se je v okviru dogodka izvedlo preko 20 različnih PANTHEON delavnic ter strokovnih predavanj. Pernerji pa so v okviru svetovalnega programa in v okviru razstavnih mest demonstrirali rešitve, ki so povezane s poslovno informacijskim sistemom PANTHEON.

Konferenco se je zaključila z razrezom torte velikanke, ob 10. obletnici PANTHEON konference in 20. obletnici podjetja Datalab ter nagradnim žrebanjem.

Hvala več kot 300 prijavljenim udeležencem, pokroviteljem in predavateljem, ki ste pomagali soustvariti že 10. tovrstno srečanje!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATALAB SI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATALAB SI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več