27.01.2017 14:19
Posodobljeno 7 let nazaj.

10. PANTHEON Konferenca

Datalab, vodilno podjetje za poslovno-informacijske sisteme v Jugovzhodni Evropi je skupaj s Telekomom Slovenije, generalnim partnerjem dogodka v torek 24. januarja v hotelu AustriaTrend v Ljubljani, soustvaril že jubilejno 10. PANTHEON konferenco.

V uvodnem delu konference »Učinkovitost in nov model poslovanja« so nastopili Andrej Mertelj, izvršni direktor podjetja Datalab Tehnologije d.d. ter PANTHEON svetovalci podjetja Datalab ter partnerji. Predstavili so temeljne gradnike programa PANTHEON X in nov model poslovanja 4.0; od začetkov prodaje prek dobave do zalednih procesov.

V nadaljevalnem programu se je v okviru dogodka izvedlo preko 20 različnih PANTHEON delavnic ter strokovnih predavanj. Pernerji pa so v okviru svetovalnega programa in v okviru razstavnih mest demonstrirali rešitve, ki so povezane s poslovno informacijskim sistemom PANTHEON.

Konferenco se je zaključila z razrezom torte velikanke, ob 10. obletnici PANTHEON konference in 20. obletnici podjetja Datalab ter nagradnim žrebanjem.

Hvala več kot 300 prijavljenim udeležencem, pokroviteljem in predavateljem, ki ste pomagali soustvariti že 10. tovrstno srečanje!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DATALAB SI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DATALAB SI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

CARPEDIEM d.o.o.