27.02.2014 13:13

Povečanje vrednosti okolja Oracle

18 novih storitev ORASTOR poenostavlja razvoj, vzdrževanje in upravljanje poslovnih rešitev v Oracle okoljih.
Povečanje vrednosti okolja Oracle

Organizacije, ki uporabljajo tehnologije Oracle, zaradi pomanjkanja znanja in časa v internih oddelkih informatike poslovnih sistemov pogosto ne uskladijo s potrebami poslovanja.

V Kopi so jim ponudili širok nabor sistemskih in razvojnih storitev:

• vzdrževanje podatkovne zbirke in aplikacij;

• razvoj in dograditve aplikacij;

• upravljanje aplikacijskih strežnikov in SOA povezovanje;

• izgradnja sistemov za poslovno obveščanje ter nadzor;

• zagotavljanje visoke razpoložljivosti sistemov.

Storitve so usmerjenje v ohranjanje preteklih naložb in v povečevanje njihove vrednosti. Hkrati omogočajo hitro posodobitev informacijskih sistemov, lažje uvajanje poslovnih inovacij ter ustvarjanje pogojev za učinkovito in konkurenčno poslovanje.

Posodobitev poslovnih aplikacij

V Mariborskem vodovodu so se odločili za preizkus tehnološkega prenosa aplikacije vzdrževanja in spremljanja infrastrukture s tehnologije Oracle IAS 6i na IAS 11g. Pilotski projekt je obsegal pripravo procedur za konverzijo, konverzijo form in poročil, vključno z izvedbo tipičnih ročnih popravkov, potrebnih za prehod in namestitev novega strežnika Oracle IAS 11g ter računalniško testiranje delovanja. Zaradi velikega zadovoljstva z rezultatom želijo tehnološko posodobiti večino poslovnih aplikacij.

Več info o ORACLE storitvah si preberite tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KOPA d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri KOPA d.d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KOPA d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

BILLY POS d.o.o.