25.08.2010 08:30
Posodobljeno 14 let nazaj.

3D slika je tu!

Obdobje 3D-slike je očitno tu. 0 tem priča tudi vse več 3D oz. na 3D pripravljenih projektorjev. Sharp je predstavil svojo prvo linijo 3D ready projektorjev, ki jih odlikujejo tehnologija DLP in ločljivost 1024 x 768.
3D slika je tu!

Projektorji so odeti v belo-sivo ohišje in so primereni tako za prenašanje kot tudi za domači kino. Na pokrovu projektorja so krmilni gumbi, logično razporejeni v krog, in tudi delo s sistemskim menijem da že občutek poznanega. Priložen je tudi daljinski upravljalnik, ki ima veliko tipk za hiter dostop do tistih manjkrat zahtevanih funkcij, ki pa niso nič manj uporabne: hiter prehod med navadnim in eko načinom, preklop v 3D-način (samodejna sinhronizacija), funkcije miške (pri predstavitvi miškin kazalec, listanje po predstavitvi, zamrznitev slike, razni učinki). Na zadnji strani sta dva VGA, podrejeni USB, kompozitni in vhoda S-video ter LAN. Tudi ta projektor omogoča ročno zumiranje (do 1,2x) in ostrenje slike. Za sliko skrbi DLP s tremi čipi.

Sharp projektor ima v ECO načinu glasnost 30 dB in 34 dB v navadnem načinu. Projektor ima vgrajen 7 W mono zvočnik. Kot pri ostalih Sharp produktih so tudi pri projektorjih barve žive, slika svetla in ostra tudi ob hitrih kadrih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.