Računalništvo, telefonija
20.03.2017 08:48
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

4 dodatki za fotoljubitelje

4 dodatki za fotoljubitelje
4 dodatki za fotoljubitelje

Radi ujamete posebne trenutke kar z vašim telefonom? Za vse fotografske navdušence smo pregledali najboljše dodatke za fotografiranje s prenosnim telefonom. Preverite, kako je lahko vaša fotografija še boljša!

Moč v vašem žepu
Fotografiranje in snemanje video vsebin povzroči, da se baterija na telefonu hitreje izprazni. To načeloma pri vsakodnevni rabi ni težava, večji izziv pa je, ko smo na poti ali na izletu, kjer navdano posnamemo več fotografij. Kakovosten powerbank vas bo v teh trenutkih rešil. Ker ga lahko v torbici ali nahrbtniku s seboj odnesete kamorkoli, naj bo vaša polnilna postaja lahka in zmogljiva – prav takšen je Huawei AP08Q s Super Charge tehnologijo, ki Huawei napravam omogoča še posebej hitro polnjenje.

Podcenjeni detajl

Podrobnost, ki pa ni tako zanemarljiva, je to, da je trenutno na trgu poplava USB C in USB mikro polnilcev. Za situacije, ko svojega polnilca nimate v bližini, je zato izredno pripravna rešitev USB Tip C adapter, ki bo rešil te zagate. Huawei ponuja AP52, ki omogoča, da se ne obremenjujete s tem, kateri polnilec boste imeli na voljo.

Moč na poti

V avtomobilu lahko zagato s prazno baterijo reši avtopolnilec, ki je priročen in majhen. Vsi, ki ste veliko na poti, to vsekakor znate ceniti – včasih telefone polnimo izključno v avtomobilu. Dober polnilec je lahek in majhen, odlično je, če lahko ponudi dva USB vhoda za polnjenje dveh naprav hkrati.

Stabilnost in pripravnost

Ste se že kdaj soočili z izzivom fotografiranja skupine? Ali pokrajine z zahajajočim soncem, ki potrebuje mirno roko? Vsi ti izzivi so lahko rešeni s selfie palico ali tripodom. Huawei v selfie palici zadnje generacije ponuja kombinacijo obojega, saj zložljive nogice omogočajo hitro spremembo v tripod. Še posebej priročen je zaradi dobre ergonomične oblike in sistema z daljinskim sprožilcem na ročaju, ki deluje povezan z vhodom za slušalke.

Vse 4 dodatke lahko pridobite v privlačnem darilu, ki pripada tistim, ki bodo v prednaročilu konec marca naročili Huawei P10 v prosti prodaji pri Big Bangu.



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več